Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'FIFA merkezi İstanbul'da olsun!'

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'FIFA merkezi İstanbul'da olsun!'

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul'da merkez açması gerektiğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'FIFA merkezi İstanbul'da olsun!'
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar başkanlığındaki TFF Dış İlişkiler Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'ndaki toplantıya TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, 2. Başkan Vekili Fuat Göktaş ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz da katıldı.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'FIFA merkezi İstanbul'da Olsun!'

FIFA Merkezinin İstanbul'da Açılması Gerekiyor

Toplantıda konuşan İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun uluslararası düzeyde marka değerini artıracak çalışmalara vurgu yaptı. FIFA Başkanı Gianni Infantino ile yaptığı toplantıda, Türkiye'nin Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerinde liderlik potansiyeline sahip olduğunu belirttiğini aktaran Hacıosmanoğlu, FIFA'nın İstanbul'da bir merkez açmasını talep ettiklerini söyledi. Hacıosmanoğlu, 'Napolyon'un 'dünya tek devlet olsaydı başkenti İstanbul olurdu' sözünü hatırlatarak, FIFA'nın İstanbul'da merkez açması gerektiğini söyledik. FIFA Merkezi şu anda Zürih'te, ancak bir kısmını Paris'teki FIFA İrtibat Bürosunda geçiriyor. İstanbul'da bir merkez açıldığında, bölge ülkeleri buraya gelecek ve FIFA Başkanı da İstanbul'da çalışmalarını sürdürecek' dedi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'FIFA merkezi İstanbul'da Olsun!'

Cumhurbaşkanı'na Bilgi Verildi

Hacıosmanoğlu, FIFA Başkanı ile yapılan görüşmenin içeriğini Cumhurbaşkanı'na aktardığını ve Cumhurbaşkanı'nın bu görüşmeden memnun kaldığını belirtti. Dış İlişkiler Kurulu'nun, dünya futboluna yön veren bir federasyon olma hedefini vurgulayan Hacıosmanoğlu, 'Balkan, Orta Asya ve Afrika ülke federasyonlarıyla görüşmeler yapacağız ve FIFA ile UEFA yönetimlerinde etkin bir rol oynayacağız. Dış İlişkiler Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar liderliğinde bu hedeflere ulaşacağız' şeklinde konuştu.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: 'FIFA merkezi İstanbul'da Olsun!'

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Teleferik Kazası'nda Son Gelişme! İkinci Duruşmanın Detayları

Teleferik Kazası'nda Son Gelişme! İkinci Duruşmanın Detayları