Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Süper Lig'de 7.Hafta Heyecanı Başlıyor: Bu Hafta Hangi Maçlar Var?

Süper Lig'de 7.Hafta Heyecanı Başlıyor: Bu Hafta Hangi Maçlar Var?

Süper Lig'de 7. hafta heyecanı yarın Sivasspor - Başakşehir maçıyla başlıyor. Lider Galatasaray, Kasımpaşa'yı ağırlarken Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Haftanın kapanış maçı ise Kayserispor - Beşiktaş mücadelesi olacak. Hatayspor ise bu haftayı bay geçecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Süper Lig'de 7.Hafta Heyecanı Başlıyor: Bu Hafta Hangi Maçlar Var?
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Süper Lig’de 7. hafta heyecanı, yarın oynanacak olan Sivasspor - Başakşehir maçı ile başlıyor. Haftanın açılış mücadelesi 27 Eylül Cuma günü saat 20.00’de oynanacak ve karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. Süper Lig’de bu hafta birbirinden önemli maçlar oynanacak ve ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleler sahne alacak.

Süper Lig'de 7.Hafta Heyecanı Başlıyor: Bu Hafta Hangi Maçlar Var?

Galatasaray Kasımpaşa'yı ağırlayacak

Lider Galatasaray, ligin 7. haftasında cumartesi günü Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadele, Rams Park Stadyumu'nda oynanacak ve maçı Oğuzhan Çakır yönetecek. Galatasaray, hem ev sahibi avantajını hem de taraftar desteğini arkasına alarak sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.

Aynı gün saat 16.00’da ise Süper Lig’in yeni ekiplerinden Samsunspor, kendi evinde Göztepe ile karşılaşacak. Bu maçta düdük çalacak isim ise Mehmet Türkmen olacak. Günün bir diğer önemli mücadelesi ise saat 19.00’da Alanyaspor ile Rizespor arasında oynanacak.

Fenerbahçe, Antalyaspor Deplasmanında

Pazar günü Süper Lig’de heyecan dolu karşılaşmalar oynanacak. Şampiyonluk yarışında iddialı olan Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Saat 19.00’da Antalya Stadyumu’nda oynanacak. Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ndeki zorlu maçlarının ardından ligde de galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Pazar günü oynanacak diğer maçlar ise saat 16.00’da başlayacak. Trabzonspor, kendi sahasında Konyaspor ile karşılaşacak. Aynı saatte Eyüpspor, evinde Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak ve bu maçın hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Günün diğer karşılaşması ise saat 19.00’da Bodrum FK ile Adana Demirspor arasında oynanacak.

Haftanın Kapanışı: Kayserispor - Beşiktaş

Haftanın kapanış maçı ise 30 Eylül Pazartesi günü oynanacak. Kayserispor, kendi evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak bu mücadele saat 20.00’da başlayacak ve karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Beşiktaş, zorlu Ajax deplasmanı sonrası ligde de galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Hatayspor Bu Haftayı BAY Geçecek

Süper Lig’de 7. haftanın bay geçen takımı ise Hatayspor olacak. Alt sıralarda kötü gidişat sürdüren Hatayspor, bu haftayı dinlenerek geçirecek.

Süper Lig 7. Hafta Maç Programı ve Hakemler

27 Eylül Cuma

20.00: Sivasspor - Başakşehir (Hakem: Çağdaş Altay)

28 Eylül Cumartesi

16.00: Samsunspor - Göztepe (Hakem: Mehmet Türkmen)

19.00: Galatasaray - Kasımpaşa (Hakem: Oğuzhan Çakır)

19.00: Alanyaspor - Rizespor (Hakem: Abdullah Buğra Taşkınsoy)

29 Eylül Pazar

16.00: Trabzonspor - Konyaspor (Hakem: Halil Umut Meler)

16.00: Eyüpspor - Gaziantep FK (Hakem: Arda Kardeşler)

19.00: Antalyaspor - Fenerbahçe (Hakem: Cihan Aydın)

19.00: Bodrum FK - Adana Demirspor (Hakem: Turgut Doman)

30 Eylül Pazartesi

20.00: Kayserispor - Beşiktaş (Hakem: Atilla Karaoğlan)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay Arsuz'da depremzede kardeşler 120 dönüm serada muz üretiyor

Hatay Arsuz'da depremzede kardeşler 120 dönüm serada muz üretiyor