Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Stefan Kuntz hakkında Hamit Altıntop'un açıklamaları

Stefan Kuntz hakkında Hamit Altıntop'un açıklamaları

Hamit Altıntop, Türkiye Futbol Federasyonu'nun Milli Takımlar'dan sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak Alman teknik direktör Stefan Kuntz'un ayrılığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Stefan Kuntz hakkında Hamit Altıntop'un açıklamaları
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Altıntop, Almanya ile oynanacak maç öncesinde yaptığı konuşmada, Kuntz ile iki yıl süresince birlikte çalıştıklarını ve Almanya U21'deki başarıları, iletişim tarzı ve çalışma yöntemlerinden etkilendiklerini belirtti.

csm_140366-GettyImages-699485352_4ba0f5416c

Açıkça ilettik yollarımızı ayırdık

Ancak Altıntop, son maçlarda beklentilerin değiştiğini ve yeni bir ivmenin gerekliliğini hissettiklerini ifade etti. "Bir yönetim kurulu üyesi olarak bize biraz cesaret, yeni bir ivme lazım dedim. Hedefimiz uzun vadede bir antrenörle çalışmak. Kuntz'a çalışmalarından dolayı müteşekkiriz. Ancak bir sonraki adıma geçebilmek için değişiklik şarttı. Bunu kendisine açıkça ilettik ve yollarımızı ayırdık" diyen Altıntop, sağlam bir takım bırakmış olmalarına rağmen beklentilerin değiştiğini ve değişimi antrenör değişikliğiyle sağlamaları gerektiğini Kuntz'a aktardıklarını belirtti.

Altıntop, Kuntz'un eleştirilere yönelik olarak da, "Kuntz bize sağlam bir takım bıraktı. Bunun için ona hak veriyoruz. Ancak beklentilerimizin değiştiğini ve değişimi antrenör değişikliğiyle sağlamamız gerektiğini kendisine anlattık" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşyerinde arkadaşıyla tartıştı pompalı tüfekle vurdu

İşyerinde arkadaşıyla tartıştı pompalı tüfekle vurdu