Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Sipay Bodrum FK'nın Yeni Transferleri Sezona Hazır

Sipay Bodrum FK'nın Yeni Transferleri Sezona Hazır

Sipay Bodrum FK, Süper Lig'deki ilk sezonunda iddialı bir başlangıç yapma hedefinde. Takımın yeni transferleri Yusuf Sertkaya ve Christophe Herelle, hazırlık süreçleri ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Sipay Bodrum FK'nın Yeni Transferleri Sezona Hazır
KAYNAK: İHA

Sipay Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol Süper Lig’deki ilk sezonunda iddialı bir başlangıç yapma hazırlığında. Takım, yeni sezonun ilk maçında evinde Gaziantep FK’yı ağırlayacak. Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferleri Yusuf Sertkaya ve Christophe Herelle, sezon öncesi umut dolu açıklamalarda bulundu.

YUSUF SERTKAYA: "TARAFTARLARIMIZA GÜZEL ŞEYLER İZLETECEĞİZ"

Yeni transfer Yusuf Sertkaya, Sipay Bodrum FK'ya katılmaktan dolayı oldukça mutlu. Takımın kamp sürecinin verimli geçtiğini belirten Sertkaya, "Burada olduğum için çok mutluyum. Süper Lig’in yeni ekibiyiz ve arkadaşlar çok iyi bir kamp dönemi geçirdi. Milli takımda olduğum için biraz geç katıldım ama takıma hızlıca uyum sağlayıp, en iyi şekilde katkı sağlamayı hedefliyorum. Hocam şans verdiği sürece sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım. Çok iyi hazırlanacağız ve iyi bir başlangıç yapacağız. Taraftarlarımıza güzel şeyler izletmek istiyoruz," şeklinde konuştu.

CHRISTOPHE HERELLE: "TAKIMA FAYDALI OLMAK İSTİYORUM"

Sipay Bodrum FK'nın diğer yeni transferi, defans oyuncusu Christophe Herelle, takımda olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Herelle, "Burada olmaktan dolayı mutluyum ve bu sezon takım halinde iyi işler yaparak takıma katkı sağlamak istiyorum. Öncelikle takım arkadaşlarımı tanımak ve teknik ekiple uyum içerisinde olmak önem taşıyor. Partnerimle birlikte sahada elimden gelenin en iyisini yapacağım," dedi.

Hazırlıklar Devam Ediyor

Sipay Bodrum FK, Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Takım, Gaziantep FK ile yapacağı ilk maç öncesi son rötuşlarını gerçekleştiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB'den yaz tatili açıklaması: Tatil süresi kısalacak mı?

MEB'den yaz tatili açıklaması: Tatil süresi kısalacak mı?