Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç Ankara'da coşkuyla karşılandı

Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç Ankara'da coşkuyla karşılandı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Ankara'ya döndü. Tarhan, karşılamada duygusal anlar yaşadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç Ankara'da coşkuyla karşılandı
KAYNAK: AA

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç, yurda döndü. İstanbul'dan hava yoluyla Ankara'ya geçen milli atıcılar, Esenboğa Havalimanı'nda büyük bir coşkuyla karşılandı. Karşılama törenine Şevval İlayda Tarhan'ın ailesi, takım arkadaşı Yusuf Dikeç, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile Türkiye Atıcılık Federasyonu yetkilileri katıldı.

Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç Ankara'da coşkuyla karşılandı

Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç'in Duygusal Açıklamaları

Olimpiyatlarda Türkiye'ye atıcılıkta ilk madalyasını kazandıran Tarhan, 'Ortağımla birlikte Türkiye tarihine imza atmış olmaktan çok gururluyuz. Çok çalıştık, emek verdik. Zor şartlardan geldik,' dedi. Ayrıca, sevenlerinin kendisini karşılaması nedeniyle duygulandığını belirten Tarhan, 'Bu kadar sevenimin olduğunu bilmiyordum. Şu an çok gururluyum,' ifadesini kullandı.

Tarhan, Mersin'deki atıcılık tesisine isimlerinin verilmesinin kendileri için büyük bir onur olduğunu vurguladı ve madalyayı destekçilerine ithaf ettiğini söyledi.

Şevval İlayda Tarhan ve Yusuf Dikeç Ankara'da coşkuyla karşılandı

Yusuf Dikeç: '2028 Hedefimiz Altın Madalya'

Yusuf Dikeç ise, '2028'de yaşlanırım," esprisiyle başladığı açıklamasında, "İlayda'nın ilk olimpiyatıydı. Onun gibi bir ortağımız olduğu için mutluyuz," dedi. Dikeç, birlikte sıkı çalışarak finale rekorla girdiklerini ve gelecekte altın madalya hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, İsveçli sporcu Armand Duplantis'in "Yusuf Dikeç pozu" vermesine de değinerek, 'Sonuçta dünyaya örnek olmak güzel bir duygu. İnşallah 2028'de altın madalya alarak daha çok örnek olacağız,' dedi.

Elon Musk'a Davet ve Gelecek Planları

Dikeç, X hesabından yaptığı paylaşımla Elon Musk'ı İstanbul'a davet etti ve 'Güzel ülkem Türkiye'ye, dünyanın buluşma noktası İstanbul'a herkesi davet ediyoruz,' ifadelerini kullandı. 'Robotla bir müsabaka olabilir mi?' sorusuna ise, 'Onu bilmiyoruz. Onu Elon Musk’a sormak lazım,' yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Işıkhan’dan belediyelere SGK borçlarıyla ilgili açıklama! Taksitlendirme geliyor mu?

Bakan Işıkhan’dan belediyelere SGK borçlarıyla ilgili açıklama! Taksitlendirme geliyor mu?