Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Selçuk Can ve Alperen Berber Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Finalde

Selçuk Can ve Alperen Berber Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Finalde

Türk güreşçileri Selçuk Can ve Alperen Berber, Avrupa Güreş Şampiyonası'nda final için mücadele ediyorlar. Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen şampiyonada milli sporcular, altın madalya için ter döktüler.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Selçuk Can ve Alperen Berber Avrupa Güreş Şampiyonası'nda Finalde
KAYNAK: İHA

Avrupa Güreş Şampiyonası'nda milli güreşçilerimiz Selçuk Can ve Alperen Berber, zafer için final mücadelesine adım attı. Romanya'nın başkenti Bükreş'te gerçekleşen şampiyonada Türk sporcuları başarıyla temsil ediyor. Selçuk Can, 72 kilogramda mücadele ederek rakiplerini tek tek eleyerek finale yükseldi. Berber ise 19 yaşında olmasına rağmen 82 kilogramda mücadele ediyor ve final yolunda büyük bir performans sergiledi.

A W141254 03

Selçuk Can'in Yolculuğu

Selçuk Can, 72 kilogramda gösterdiği üstün performansla dikkat çekiyor. Macar rakibi Krisztian Vancza'yı 2. turda mağlup eden Can, çeyrek finalde Moldovalı Daniel Catataga'ya karşı teknik üstünlük sağlayarak adını yarı finale yazdırdı. Yarı finalde ise bireysel Rus Narek Oganian'ı yenerek finale yükselen Selçuk Can, şampiyonada altın madalya için mücadele edecek.

Alperen Berber'in Zaferi

Genç yetenek Alperen Berber, 82 kilogramda gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Dünya şampiyonu Azerbaycanlı Refik Hüseyinov'u 2. turda mağlup eden Berber, çeyrek final ve yarı finalde de rakiplerine üstünlük sağlayarak finale yükseldi. Şimdi ise finalde bireysel Rus İslam İsmailovic Aliyev ile karşılaşacak olan Berber, şampiyonluk için mücadele edecek.

A W141254 02

Diğer Türk Güreşçilerin Performansı

Türk güreşçilerinden Murat Fırat 67 kiloda, Beytullah Kayışdağ 97 kiloda mücadele ediyor. Murat Fırat, çeyrek finale kadar yükselmeyi başardı ancak yarı finalde rakibine mağlup olarak bronz madalya mücadelesi verecek. Beytullah Kayışdağ ise ilk turda teknik üstünlük sağlayarak galibiyet elde etti ancak ikinci turda yenilerek repesajda mücadele etmeye hak kazandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı Duyurdu! Şehidimiz Var