Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Samsunspor’a FIFA’dan Müjde!

Samsunspor’a FIFA’dan Müjde!

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağına çarptırılan Samsunspor'da yaşanan gelişmeler sonucunda yasağın ertelendiği açıklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsunspor’a FIFA’dan Müjde!
KAYNAK: İHA

FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağına çarptırılan Samsunspor'da yaşanan gelişmeler sonucunda yasağın ertelendiği açıklandı. CAS'ın (Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi) onayıyla Samsunspor'un transfer yasağı, ileri bir tarihe ertelendi. Bu durum, kırmızı-beyazlı ekibin bu kış transfer döneminde transfer yapabilmesine olanak tanıdı.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, transfer yasağının ertelenerek ötelendiğini ve kulüplerinin bu kış döneminde transfer yapma hakkını elde ettiğini belirtti. Afrika Uluslar Kupası'na 3 futbolcu gönderen ve yaşadığı sakatlık nedeniyle forvet Gaetan Laura'nın sezonu kapatmasıyla zorlu bir süreçten geçen Samsunspor, bu gelişme ile kadrosunu güçlendirebilecek.

Transfer yasağının kalkmasıyla birlikte, Samsunspor'un eksik bölgelere yapacağı takviyelerle ligin geri kalanında iddialı bir performans sergilemesi bekleniyor. Kulüp, taraftarlarına müjdeli haberin ardından umut dolu bir döneme girdiğini açıkladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzlanda'da Yanardağ Patlaması: Havadan Görüntülendi

İzlanda'da Yanardağ Patlaması: Havadan Görüntülendi