Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Samsunspor Karagümrük Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geliyor

Samsunspor Karagümrük Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geliyor

Süper Lig’in 19. haftasında, Samsunspor ve Fatih Karagümrük, Süper Lig tarihinde ilk kez karşılaşacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Samsunspor Karagümrük Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geliyor
KAYNAK: İHA

Süper Lig'in 19. haftasında oynanacak mücadelede, Samsunspor ile Karagümrük karşı karşıya geliyor. Ligde benzer bir performans sergileyen iki takım, kritik bir maç için kozlarını paylaşacak. Samsunspor, 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 18. sırada bulunurken, Fatih Karagümrük ise 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 17. sırada kendine yer buluyor.

Samsunspor Karagümrük Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geliyor

İlk randevu Süper Lig'de

Samsunspor ile Karagümrük, yarın oynayacakları müsabaka ile Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 2. Lig ve Türkiye Kupası'nda 7 kez karşılaşan iki ekip arasındaki rekabet, bu kez Süper Lig sahnesinde bir başka heyecanlı.

Deplasman sıkıntısı

Karagümrük, bu sezon deplasmanlarda sıkıntılı bir performans sergiliyor. 8 deplasman maçında yalnızca 1 galibiyet elde eden kırmızı-siyahlılar, ligdeki ikinci haftada Başakşehir karşısında dış sahada galibiyetle tanıştı. Ancak Pendikspor ve Konyaspor deplasmanlarından beraberlikle ayrılırken, Rizespor, Alanyaspor, Fenerbahçe, Antalyaspor ve Galatasaray'a mağlup oldu.

Samsunspor Karagümrük Süper Lig'de ilk kez karşı karşıya geliyor

Ev sahibi üstünlüğü

Ev sahibi Samsunspor, Süper Lig'deki 4 galibiyetinin 3'ünü kendi sahasında elde etti. Hatayspor, İstanbulspor ve Kasımpaşa'yı iç sahada mağlup eden kırmızı-beyazlılar, tek dış saha galibiyetini ise Adana Demir deplasmanında aldı.

Eksik oyuncular

Zorlu mücadele öncesi Fatih Karagümrük, Cezayirli oyuncu Sofiane Feghouli ve Ryan Mendes'ten yoksun olacak. Feghouli, milli takımı Cezayir'in Afrika Uluslar Kupası kadrosuna davet edildi ve aynı zamanda 4 sarı kart cezası nedeniyle cezalı durumda. Diğer yandan, Ryan Mendes de Yeşil Burun Adaları'nın kadrosunda yer alacak.

Hakem Emre Kargın Düdük çalacak

Samsunspor ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadelede düdük sesini Emre Kargın duyuracak. Yardımcılıkları Abdullah Bora Özkara ve Bahtiyar Birinci yaparken, dördüncü hakemlik görevini ise Ali Yılmaz üstlenecek. Heyecan dolu mücadele, futbol severleri ekrana kitleyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Endonezya'da yolcu trenleri çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Endonezya'da yolcu trenleri çarpıştı! Ölü ve yaralılar var