Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Run To Sky Yarışları başladı

Run To Sky Yarışları başladı

9. Corendon Airlines Tahtalı Run To Sky Yarışları, 65 kilometrelik Berg Sky Race, 27 kilometrelik Run to Sky ve 12 kilometrelik KemerRun etaplarıyla başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Run To Sky Yarışları başladı

Mustafa Ertuğrul Aker Parkı’ndan başlayan 12 kilometrelik KemerRun etabının startını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu verdi. Start anında Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin de hazır bulundu.

750 SPORCU KATILDI

Kemer Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 9’ncusu düzenlenen Corendon Airlines Tahtalı Run To Sky Yarışları’na 300’ü yabancı olmak üzere yaklaşık 750 sporcu katılıyor.

Türkiye, ABD, İngiltere, Almanya, Rusya, Litvanya, Ukrayna, Beyaz Rusya, Letonya, İtalya, Yunanistan, Azerbaycan ve İran'dan yarışlara katılacak sporcular, zorlu parkurlarda dereceye girebilmek için ter döküyor.

12-5

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENECEK

12 ve 65 kilometrelik yarışlarda Kemer'in içerisini kapsayan parkuru koşan sporcular, yine Mustafa Ertuğrul Aker Parkı'nda yarışı tamamlayacak.27 kilometrelik parkurda ise sporcular 2 bin 365 metre yükseklikteki Tahtalı Dağı'nın zirvesine çıkabilmek için mücadele ediyor.

13-5

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yarışlar öncesinde yaptığı konuşmasında, bu yıl 9’ncusu düzenlenen yarışlara katılan sporcuları Türkiye’nin en önemli spor destinasyonları arasında yer alan Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Her türlü hava koşullarında bile mücadele edebilen tüm sporculara başarılar dilediğini ifade eden Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak turizme katkı sağlayan tüm organizasyonların içinde yer alamaya devam edeceklerini aktardı. Bugün tamamlanacak olan yarışlarda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlenecek. HABER MERKEZİ

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yaşlı vatandaştan Kılıçdaroğlu’na destek: Artık sıra senin

Yaşlı vatandaştan Kılıçdaroğlu’na destek: Artık sıra senin