Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Rıza Kayaalp: 'Çok istiyordum 13'üncü şampiyonluğu'

Rıza Kayaalp: 'Çok istiyordum 13'üncü şampiyonluğu'

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası finalinde Sergey Semenov'a yenildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rıza Kayaalp: 'Çok istiyordum 13'üncü şampiyonluğu'
KAYNAK: İHA

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası finalinde milli güreşçi Rıza Kayaalp, Sergey Semenov’a karşı kaybetti ve gümüş madalyanın sahibi oldu. Kayaalp, 'Çok istiyordum 13. şampiyonluğu. Biraz da o yüzden oldu diyebiliriz. 2-0 öne geçtiğim maçı bir anlık bir boşluğuma geldi. Normalde öyle bir oyunu yiyecek sporcu değilim' dedi.

Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen şampiyonada 130 kiloda mücadele eden Kayaalp, finalde Semenov’a karşı kaybetti. Kayaalp, '14. finalimi yaptım. Tarihi bir başarı aslında. 2-0’dan sonra biraz maçı soğutmam gerekiyordu. İşte o şampiyonluk hırsıyla, hayatta eğmeyeceğim boynu eğmiş olduk' ifadelerini kullandı.

Kayaalp, önümüzdeki Olimpiyatlar için hazırlıklarını sürdüreceğini belirtti ve 'Belki bundan sonra rekor için bir Avrupa Şampiyonası’na daha katılmak artık boynumuzun borcu oldu' dedi. Kayaalp, final müsabakasını tribünden izleyen kızı için de gücünü kullanmak istediğini ancak ani boşluğuna gelerek rakibine kaybettiğini vurguladı. Bu sonuçla Kayaalp, tarihi bir başarıya imza attı ve 14. finalini tamamladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Moody's İsrailli bankaların kredi notunu düşürdü

Moody's İsrailli bankaların kredi notunu düşürdü