Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Rıza Hoca'dan takviye isteği

Rıza Hoca'dan takviye isteği

Beşiktaş, Süper Lig'de geçen sezonun şampiyonu olmasına rağmen bu sezon istikrarsız performans ve sakatlıklarla mücadele ederken, teknik direktör Rıza Çalımbay devre arasında kadroya yapılacak 3 transferle takımı güçlendirmeyi planlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rıza Hoca'dan takviye isteği
KAYNAK: Haber Merkezi

Çalımbay, mevcut zorluklara çözüm bulmak ve ikinci yarıya daha güçlü bir kadro ile girmek amacıyla stoper, orta saha ve hem kanat hem de forvet oynayabilen oyuncuların transfer edilmesini talep edecek.

riza-calimbay-var-dan-herkes-magdur-sivasspor-olarak-biz-de-magduruz_1577283549

Onana ve Bailly gidebilir

Beşiktaş'ın yabancı kontenjanında sınırlamalar olduğu için, yeni oyuncuların takıma katılabilmesi için bazı futbolcuların ayrılması gerekecek. Bu kapsamda, 4 milyon Euro'ya transfer edilen Jean Onana'nın takımdan ayrılma olasılığı bulunuyor. Ayrıca, sakatlıklarla mücadele eden Eric Bailly ile yolların ayrılması da gündemde.

eric baily

Beşiktaş'tan gözden çıkarılanlar var

Çalımbay'ın transfer isteği, Beşiktaş'ın ikinci yarıda daha rekabetçi ve güçlü bir performans sergileme hedefine odaklanarak, taraftarlarına umut veriyor. Bu hamle, Siyah Beyazlıların ligdeki konumunu iyileştirmek ve hedeflerine ulaşmak için atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

onana

Takımın gelecekteki başarıları için merakla beklenen transfer gelişmeleri, futbolseverleri heyecanlandırırken, Rıza Çalımbay'ın liderliğindeki Beşiktaş'ın, ikinci yarıda göstereceği performans ise büyük bir merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektrikli battaniyeden yangın çıktı!

Elektrikli battaniyeden yangın çıktı!