Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Riva’da Dört Büyükler Zirvesi: Hacıosmanoğlu’ndan İlk Açıklama!

Riva’da Dört Büyükler Zirvesi: Hacıosmanoğlu’ndan İlk Açıklama!

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dört büyük kulübün başkanıyla Riva'da gerçekleştirdikleri toplantının ardından önemli açıklamalar yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Riva’da Dört Büyükler Zirvesi: Hacıosmanoğlu’ndan İlk Açıklama!
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dört büyük kulübün başkanlarıyla bir araya geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Riva’daki toplantıda Türk futbolunun güncel sorunlarını değerlendirdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, futbolun geleceği ve kulüpler arasındaki kardeşlik havasına dikkat çekti.

“Marka değerini artırmak hepimizin görevi”

İbrahim Hacıosmanoğlu, toplantının amacının Türk futbolunun marka değerini hak ettiği seviyeye çıkarmak olduğunu belirtti. "Futbolun marka değerini layık olduğu yere taşımak hepimizin sorumluluğunda. Dar bir kapsamda yaptığımız toplantıya, ilerleyen dönemlerde Anadolu kulüplerini de dahil edeceğiz," diyerek Anadolu kulüplerinin de bu sürecin önemli bir parçası olduğuna vurgu yaptı.

“Kardeşlik iklimini yayacağız”

Toplantıda Türk futbolunda kardeşlik ve dayanışma mesajları öne çıktı. Hacıosmanoğlu, futbolun sadece saha içi rekabetten ibaret olmadığını, maçlar bittikten sonra kulüplerin ortak hedefler için birlikte çalışması gerektiğini ifade etti. "Hafta sonu rakip olacağız, maçlar bittikten sonra ortağız. Kardeşlik iklimini Türk futbolunun her safhasına yaymak görevimiz. Başaracağımıza inanıyoruz," dedi.

Beşiktaş ev sahipliği yapacak

Toplantı sırasında Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın, bir sonraki toplantıya Beşiktaş’ın ev sahipliği yapma teklifinde bulunduğunu belirten Hacıosmanoğlu, bu tür buluşmaların sık sık tekrarlanacağını söyledi. "Tüm kulüplerin daveti üzerine Anadolu’ya yayacağız bunu. Böylelikle futbolun tüm paydaşlarıyla daha güçlü bir işbirliği oluşturacağız," ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun sorunları masaya yatırıldı

Toplantıda futbolun güncel sorunlarının çözümü için işbirliği mesajları verildi. Hacıosmanoğlu, istişare yoluyla bu sorunların üstesinden geleceklerine inandığını belirtti ve "Bu bilinç hepimizde var. Türk futbolunun marka değerini ileriye taşımalıyız," dedi. Kulüpler arasındaki rekabetin saha dışına taşınmaması gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, federasyon olarak her zaman barışçıl bir ortam oluşturmayı amaçladıklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Kepez Forum'da Ahmet Ümit Buluşması! İmza Günü Yapılacak!

Antalya Kepez Forum'da Ahmet Ümit Buluşması! İmza Günü Yapılacak!