Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Rapid Wien Teknik Direktörü Klaub'dan Trabzonspor'a Şaşırtan Yorum

Rapid Wien Teknik Direktörü Klaub'dan Trabzonspor'a Şaşırtan Yorum

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'u 1-0 yenen Rapid Wien'in teknik direktörü Robert Klaub, Trabzonspor'un defansif oyun planının kendilerini şaşırttığını belirterek, takımının oyun disiplinine bağlı kalarak kazandığını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rapid Wien Teknik Direktörü Klaub'dan Trabzonspor'a Şaşırtan Yorum
KAYNAK: İHA

Rapid Wien Teknik Direktörü Robert Klaub, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Trabzonspor karşısında elde ettikleri 1-0'lık galibiyetin ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının sahada gösterdiği performanstan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Klaub, "Burada kazandığımız için mutluyuz. Taktiksel disipline bağlı kalan takımımı tebrik ediyorum. Plana sadık kalarak güzel bir galibiyet elde ettiler. Aynı şekilde diğer maçta da bunu göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

İlk yarı üstün, ikinci yarı dengeli

Robert Klaub, maçın ilk yarısında üstün bir oyun sergilediklerini belirterek, "İlk yarıda üstün olan taraf bizdik. İkinci yarıda ise oyuncu değişiklikleriyle oyuna denge geldi. Galibiyet golünü biz attık ve sahadan galip ayrıldık" dedi.

Trabzonspor'un defansif oyunu şaşırttı

Klaub, Trabzonspor'un genel oyun planını analiz ettiklerini, ancak bazı değişikliklerin kendilerini şaşırttığını ifade etti. Özellikle Mendy'in 8 numarada oynatılması ve takımın genel olarak daha defansif bir yapıda sahaya çıkmasının beklenmedik olduğunu belirtti. "Trabzonspor genel anlamda analiz ettiğimiz gibi oynadı. Bizi şaşırtan Mendy'in 8 numarada oynamış olması. Kadronun biraz daha defansif olması bizi şaşırttı ama biz kendi oyunumuza sadık kalarak oynadık" dedi.

Maçın zor anları

Robert Klaub, Trabzonspor taraftarının ikinci yarıda oyuna dahil olmasıyla birlikte zorlandıklarını da belirtti. "Trabzonspor, ikinci yarıda gelişen ataklarıyla birlikte taraftarın da devreye girmesiyle beraber biraz zorluk yaşadık ama üstesinden gelmeyi bildik" dedi. Ayrıca, elde ettikleri galibiyetin önemli olduğunu, ancak şansların hala %50-%50 olduğunu vurguladı.

Rövanş için temkinli açıklamalar

Klaub, kadro kalitesi açısından Trabzonspor’un daha üstün olduğunu kabul etmekle birlikte, rövanş maçında da aynı disiplinle sahaya çıkmaları gerektiğini belirtti. "Biz burada zor olanı yapıp galip gelmeyi başardık. Ama şanslar hala eşit, rövanşta da aynı oyun disiplinini göstermemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borsa güne nasıl başladı?

Borsa güne nasıl başladı?