Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Raising E-Spor Merkezi'nde şampiyon oldu

Raising E-Spor Merkezi'nde şampiyon oldu

Elazığ Belediyesi'nin gençlere ve spora olan desteği çerçevesinde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası sona erdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Raising E-Spor Merkezi'nde şampiyon oldu
KAYNAK: İHA

Elazığ Belediyesi tarafından gençler için yapılan yatırımların bir parçası olarak, Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi'nde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası büyük bir çekişmeye sahne oldu. Turnuvada 10 takım mücadele ederken, Raising takımı finaldeki zorlu mücadelenin ardından şampiyon oldu.

Raising E-Spor Merkezi'nde şampiyon oldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın gençlere olan desteği doğrultusunda hayata geçirilen Elazığ Belediyesi E-Spor Merkezi'nde düzenlenen turnuvada 10 takım mücadele etti. Elazığ’ın kültür parkında yer alan merkezde düzenlenen 2024 Ağustos Valorant Topluluk Turnuvası, büyük bir ilgi gördü. Finalde Raising ve Mazi e-spor takımları karşı karşıya geldi. Heyecanlı geçen final maçında Raising, rakibini 2-0 mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüsledi. Dereceye giren takımlara ödüllerinin takdim edildi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, gençlere ve sporcu gelişimine yönelik projeleri devam ediyor. E-spor Merkezi'nin kurulumunun ve turnuvaların düzenlenmesinin arkasında, gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma ve sosyal birlikteliği teşvik etme amacı yatıyor.

Belediyemiz sosyal faaliyetlere önem veriyor

Elazığ Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Murat Ergen, turnuvanın ardından yaptığı açıklamada, 'Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’nın riyasetinde kurduğumuz ve yaklaşık 2 yıl önce faaliyetlerine başlayan e-spor Merkezimizin gerçekleştirdiği turnuvamızı tamamladık. Merkezimizi gençlerimizin hizmetine kazandırırken temel hedefimiz, gençlerimizin merdiven altı kötü yerlerde oyun oynamaları ve kötü alışkanlıklar kazanmasının önüne geçerek birlik ve beraberliğin oluşmasını sağlamak, hem de gençlerimizi bu anlamda eğitebilmek. Burada görevli iki arkadaşımızın gözetiminde sezon içerisinde gerçekleştirilen eğitimlerin ardından bir turnuva düzenledik. Turnuva sonunda dereceye giren takımlarımızı tebrik ederek hediyelerini takdim ettik. Elazığ Belediyesi gençlerimize yönelik yapılan bu tür sosyal faaliyetlere oldukça önem veriyor. Bundan sonraki süreçte de bu tür organizasyonlarımız devam edecek' şeklinde konuştu.

İyi olan kazandı

Turnuvanın şampiyonu Raising'in temsilcisi Enis Bal, 'Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na burayı kazandırdığı için teşekkür ederiz. Elazığ Belediyesinin düzenlediği Ağustos 2024 Valorant Turnuvası'nı şampiyonlukla tamamladık. Rakiplerimizin ellerine sağlık, onlar da çok güzel oynadı ancak iyi olan kazandı' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil devinden 100 bin TL indirim

Otomobil devinden 100 bin TL indirim