Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Rafael Leao'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması

Rafael Leao'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması

Portekizli futbolcu Rafael Leao, Türkiye ile oynanacak maçın zorlu geçeceğini belirtti. Leao, Türkiye'nin güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, iyi hazırlandıklarını ve ne yapacaklarını bildiklerini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Rafael Leao'dan Hakan Çalhanoğlu Açıklaması
KAYNAK: İHA

Portekizli yıldız futbolcu Rafael Leao, Türkiye ile yapacakları maçın çok zor geçeceğini ifade etti. Leao, "Rakibimiz çok güçlü. İnanılmaz bir takım ve çok iyi oyunculara sahipler. Saha içi organizasyonları çok iyi ve alanları çok iyi kullanıyorlar. Yarın ne yapacağımızı çok iyi biliyoruz" dedi.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Kritik Karşılaşma

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nda yer alan A Milli Futbol Takımı, yarın TSİ 19.00'da BVB Stadyumu'nda Portekiz ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında Portekiz Milli Takımı oyuncusu Rafael Leao, önemli açıklamalarda bulundu.

Çekya Maçındaki Zor Mücadele

25 yaşındaki Rafael Leao, Çekya ile oynadıkları maçın da zor geçtiğini belirterek, "İkinci yarıda uzun topla hücum yaptık ve rakip inanılmaz mücadele etti. Yarın 11'de oynar mıyım bilmiyorum, ama takım içinde çok kaliteli oyuncular var ve onlar da aynı seviyede mücadele edecektir. Takımıma yardımcı olmak istiyorum, sahada mücadele etmek istiyorum. Kenarda beklemek bir oyuncunun tercihi değildir. Eğer 11'de oynarsam, iyi bir performans sergileyeceğim" dedi.

Türkiye Maçının Zorluğu

Rafael Leao, Türkiye maçının zorlu geçeceğini şu sözlerle vurguladı: "Yarın zorlu bir mücadele olacak. Rakibimiz çok güçlü ve inanılmaz bir takım. Çok iyi oyunculara sahipler. Saha içi organizasyonları çok iyi. Rakibi iyi analiz ettik ve boşlukları değerlendirerek sonuç almak istiyoruz. Ama önümüzde daha 3. maç var. Savunma ve hücumda kaliteli oyunculara sahibiz. Türkiye'nin güçlü oyunuyla, bizim kaliteli oyunumuzu bir araya getirdiğimizde çok zevkli bir maç olacağını düşünüyorum."

Hakan Çalhanoğlu'nun Performansı

Portekizli futbolcu, A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'nun fark yaratabileceğini belirterek, "Hakan Çalhanoğlu'nun kesinlikle fark yaratacağını düşünüyorum. Onu Milan'dan biliyorum, birlikte oynadık. İnanılmaz seviyede iyi bir oyuncu. Hem geride hem de hücum hattında çok etkili. Kendisini çok iyi tanıyorum ve çok hızlı bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Almanya'daki Türk Taraftarlar

Leao, Almanya'da Türk taraftarların çoğunlukta olmasının hatırlatılması üzerine, "Türk halkını ve takımlarına olan sevgilerini çok iyi biliyoruz. Almanya'da çok sayıda Türk vatandaşın yaşadığını da biliyorum. Ancak Portekiz taraftarının da desteğini her zaman arkamızda hissedeceğiz. Yarın çok baskı olacağını düşünüyorum, ama mental olarak buna hazırız. Çekya maçından bu konuda deneyimliyiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TFF Başkanı Büyükekşi: "Tarihimizde ilk defa bir turnuvaya galibiyetle başladık"

TFF Başkanı Büyükekşi: "Tarihimizde ilk defa bir turnuvaya galibiyetle başladık"