Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor PFDK Galatasaray Trabzonspor ve Adana Demirspor'a Para Cezaları Verdi!

PFDK Galatasaray Trabzonspor ve Adana Demirspor'a Para Cezaları Verdi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Galatasaray, Trabzonspor ve Adana Demirspor'a çeşitli sebeplerle para cezaları verdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
PFDK Galatasaray Trabzonspor ve Adana Demirspor'a Para Cezaları Verdi!
KAYNAK: Haber Merkezi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray, Trabzonspor ve Adana Demirspor'a çeşitli sebeplerle para cezaları verdi. PFDK, açıklamasında Galatasaray'a ve Adana Demirspor'a saha olayları ve merdiven boşluklarının ihlali gibi nedenlerle yaptırım uygulandığını belirtti.

CEZALAR YAĞDI

PFDK'dan açıklama şu şekilde;

‘’Galatasaray, Adana Demirspor'a konuk olduğu maçta, merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 157 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı. Aynı ihlalin sezon içinde ikinci kez yapılması, cezanın ağırlaştırılmasına neden oldu.

Trabzonspor ise İkas Eyüpspor deplasmanında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle 120 bin lira para cezasına mahkum edildi. Bu ihlal de sezon içinde ikinci kez tekrarlandığı için cezanın yüksek olduğu açıklandı.

Adana Demirspor'a, Galatasaray maçında taraftarlarının saha olayları nedeniyle 168 bin lira ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı 90 bin lira olmak üzere toplam 258 bin lira para cezası verildi. Ayrıca, Adana Demirspor oyuncusu Tolga Kalender, rakip oyuncuya yaptığı ciddi faul nedeniyle 2 resmi maçtan men cezası aldı.

Son olarak, Net Global Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İkas Eyüpspor karşılaşması sonrası yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamalar nedeniyle 300 bin lira para cezası aldı.'' 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Foodfest Antalya'da Tropik Meyveler Hasat Edildi

Foodfest Antalya'da Tropik Meyveler Hasat Edildi