Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Olaylı maçta Arjantin Brezilya' yı yendi

Olaylı maçta Arjantin Brezilya' yı yendi

2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin ile Brezilya arasındaki nefes kesen mücadele, tribündeki olaylarla damgasını vurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Olaylı maçta Arjantin Brezilya' yı yendi
KAYNAK: İHA

Arjantin, deplasmanda Brezilya'yı 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ancak, Maracana Stadyumu'ndaki karşılaşma öncesinde yaşanan olaylar gündeme oturdu. Maçın başlama öncesinde, Brezilya milli marşı sırasında polisin Arjantinli taraftarlara müdahalesiyle çıkan olaylar, büyük bir kaos ortamına neden oldu. Arjantin Milli Takımı'nın kaptanı Lionel Messi, takımını toplayarak soyunma odasına götürdü. Olayların sakinleşmesinin ardından Arjantin, sahaya dönerek müsabakaya devam etti.

AW081809_05

Arjantin' de liderlik sürüyor

Karşılaşmanın kritik anlarından biri, 63. dakikada Nicolas Otamendi'nin attığı golle geldi ve Arjantin'i 1-0 öne geçirdi. Ev sahibi ekip Brezilya ise 81. dakikada Joelinton'un kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu sonuçla Arjantin, puanını 15'e çıkararak liderliğini sürdürdü, Brezilya ise 7 puanda kaldı.

AW081809_02

Artık bu çılgınlık sona ermeli

Mücadelenin ardından Arjantin kaptanı Lionel Messi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olaylara değindi. Messi, "Maracana'da büyük bir zafer kazandık ancak bu zafer, Arjantin taraftarlarının bir kez daha baskı altına alınmasıyla hatırlanacak. Bu çılgınlık tolere edilemez ve artık sona ermeli" ifadelerini kullandı.

AW081809_01

Öte yandan, Arjantin'in bu zaferi, sadece sahadaki futbol değil, aynı zamanda tribündeki olaylarla da anılacak gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çekte ibraz yasağı süresi uzatılıyor

Çekte ibraz yasağı süresi uzatılıyor