Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor O yıllar hiç geçmemiş gibi! Şenol Güneş: Yeni bir sayfa açıyoruz

O yıllar hiç geçmemiş gibi! Şenol Güneş: Yeni bir sayfa açıyoruz

11 yıl sonra dönüş yaptığı Trabzonspor'da Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesi takımın hazırlık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
O yıllar hiç geçmemiş gibi! Şenol Güneş: Yeni bir sayfa açıyoruz
KAYNAK: İHA

2013 yılından sonra bu yıl bir kez daha Trabzonspor ile anlaşan Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın son durumu hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Milli maçlar nedeniyle takımın yarısının bulunmadığını belirten Güneş, "Burada olan arkadaşlarla dünkü antrenmanı tamamladık ve bugün sabah bir idman yaptık. Şimdi de sahada antrenman yapacağız. Yarın iki idman yapacağız. Pazar günü ise izin olacak" dedi. Güneş, milli takımlarda bulunan oyuncuların dönmesiyle tam anlamıyla bir ekip olmayı ve kısa sürede oyuncuları tanımayı hedeflediklerini ifade etti. Antrenmanlarda dikine oyunları, top kaybı sonrası baskıları ve temaslı oyunları işlemeye çalışacaklarını söyledi.

Bordo mavili Taraftarın Beklentileri

Güneş, taraftarların güzel futbol ve iyi sonuç beklentilerini bildiklerini belirtti. “Taraftarımız coşkulu oyun istiyor. Oyuncuların keyif alacağı, herkesin keyif duyacağı bir takım oluşturmak istiyoruz. Bu, hem oyuncular hem de camia için önemlidir” şeklinde konuştu. Güneş, eleştirilere açık olduklarını ve kısır çekişmelerin Trabzonspor’a fayda sağlamayacağını vurgulayarak, “Bugünden itibaren yeni bir sayfa açacağız ve işimizi bu doğrultuda yürüteceğiz” dedi.

Trabzonspor'un Sorunları ve Çözüm Yolları

Şenol Güneş, takımda mevcut sorunların olduğunu ve bunları çözmek için burada olduklarını belirtti. “Geçmişte başarılı olan yönetimlerin ve hocaların etkisi, bugün beklenen sonuçların alınmamasına neden olmuştur. Bu sorunları kendi içimizde tartışıp çözmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı. Güneş, oyun ve sonuç olarak daha iyi olmaya çalışacaklarını ve takımın performansını artırmak için yoğun çaba göstereceklerini belirtti.

Şenol Güneş'ten Trabzonspor’a Gelecek Vizyonu

Güneş, Trabzonspor’un tarihindeki şampiyonlukların önemine değinerek, “Trabzonspor’un tarihindeki başarılar bizi gururlandırıyor, ancak bu başarıların sürekli olmasını sağlamalıyız. Saha sonuçlarına odaklanacağız ve başarı için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi. Güneş, Avrupa'da başarılı olma hayalini vurgulayarak, “Trabzonspor büyük bir kulüp, ancak Avrupa'da daha büyük bir kulüp olmayı hedefliyoruz. Kendi oyuncularımızla ve dışardan güçlü transferlerle güçlü bir takım oluşturmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un Beşiktaş Maçı Hazırlıkları

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında sahasında oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetimindeki çalışmalarda milli takımlarda bulunan oyuncular yer almadı.

Dün 11 yıl sonra Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıktı

Şenol Güneş, 11 yıl aradan sonra bordo-mavili takım ile dün ilk antrenmanına çıktı. 27 Ocak 2013'de Karadeniz ekibiyle yollarını ayıran Şenol Güneş, 5 Eylül 2024 Perşemvbe günü ekibiyle ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Güneş'in yardımcıları Hüseyin Çimşir ve Şeref Çiçek de antrenmanda yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Metin Lokumcu davasında Emniyet Müdürü dahil 13 polise beraat verildi

Metin Lokumcu davasında Emniyet Müdürü dahil 13 polise beraat verildi