Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Nuri Şahin Antalyaspor’dan Ayrıldı! İşte Yeni Takımı!

Nuri Şahin Antalyaspor’dan Ayrıldı! İşte Yeni Takımı!

Türk futbolunun gururu Şahin, Alman deviyle yeni bir döneme adım atıyor. Antalyaspor'un Yetiştirdiği Değer Nuri Şahin, Borussia Dortmund'a Yolculuk Ediyor!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Nuri Şahin Antalyaspor’dan Ayrıldı! İşte Yeni Takımı!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Akdeniz ekibinden ayrılarak Alman devi Borussia Dortmund'a transfer oldu. Antalyaspor Başkanvekili Alkan Evren, Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'dan aldığı teklif sonucunda kulüple yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Gelecek Sezon Teknik Direktör Olabilir

Evren, Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'da yeni bir döneme adım attığını belirterek, bu sezon yardımcı antrenörlük, gelecek sezon ise teknik direktörlük görevine getirilmesinin beklendiğini ifade etti.

1697505607 Poknok Art P Shakhin 17

Üzgünüz Fakat Gururluyuz

Antalyaspor'un 2021-2022 sezonunda başına getirdiği Nuri Şahin'in performansından memnun olduklarını dile getiren Evren, "Antalyaspor olarak Nuri Şahin gibi değerli bir hocamızdan ayrıldığımız için üzgünüz. Ancak Borussia Dortmund gibi bir kulüpten teklif almasından dolayı da gururluyuz. Nuri Şahin hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz" şeklinde konuştu.

20211006Nuri Sahin

Borussia Dortmund altyapısından yetişen ve 2020-2021 sezonunda Werder Bremen'den Antalyaspor'a transfer olan Nuri Şahin, 2021-2022 sezonunda kırmızı-beyazlı kulübün futbol sorumluluğunu üstlenmişti. Şahin'in yönetiminde takım, çıktığı 92 maçta 38 galibiyet, 23 beraberlik ve 31 mağlubiyet yaşadı.

Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'daki yeni görevi futbol camiasında merakla beklenirken, Antalyaspor ise yeni bir teknik direktör arayışına gireceği belirtildi.

Futbolculuk Döneminden Pişmanlık İtirafı

Nuri Şahin, futbolculuk kariyerinde Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e transfer olmasıyla ilgili geçmişte yaşadığı zorlukları hatırlatarak, "Madrid'de oynayabileceğime emindim, kendime güveniyordum. Ancak bu Real Madrid için yeterli değildi. Mental olarak çok güçlü olmalısınız. Herkes bana, 'Madrid'desin, mutlu olmalısın' derdi. Ama bu yeterli değildi." şeklindeki pişmanlıklarını paylaşmıştı.

Bu anlaşmanın Türk futbolu için önemli bir dönemeç olduğu ve Nuri Şahin'in Borussia Dortmund ile yaşadığı güzel anılarına tekrar kavuştuğu belirtiliyor. Transferin detayları ve Türk futbolu üzerindeki etkileri merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılbaşında hava nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu?

Yılbaşında hava nasıl olacak? Kar yağışı bekleniyor mu?