Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Milli Takım'ın İtalya maçı aday kadrosu açıklandı

Milli Takım'ın İtalya maçı aday kadrosu açıklandı

2025 IHF Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 1. Turu için hazırlıklarını sürdüren A Milli Erkek Hentbol Takımı, İtalya ile yapacağı mücadele öncesinde kamp kadrosunu belirledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Takım'ın İtalya maçı aday kadrosu açıklandı
MUHABİR: Kamer Durdu

Türkiye Hentbol Federasyonu'nun duyurusuna göre, A Milli Erkek Hentbol Takımı, Ankara'da Cemal Kütahya Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştireceği hazırlık kampı için belirlenen kadroyu açıkladı. Okan Halay'ın başantrenörlüğündeki ekip, 23 oyuncudan oluşan kadrosuyla birlikte 30 Ekim'de maçın oynanacağı Sakarya'ya geçecek. Milli takım, 3 Kasım'da İtalya'ya doğru yola çıkacak.

İlk maçları 1 Kasım'da Sakarya'da Serdivan Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak olan A Milli Takım, İtalya ile kıyasıya mücadele edecek. Rövanş karşılaşması ise 5 Kasım'da İtalya'nın Chieti kentinde Pala Santa Filomena'da saat 20.00'de gerçekleşecek. Her iki müsabaka da TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Milli takımın aday kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Coşkun Göktepe, Mehmet Emre, Taner Günay, Enis Harun Hacıoğlu, Samet Kanberoğlu, Ali Emre Babacan, Baran Nalbantoğlu, Doruk Pehlivan, Fatih Çalkamış, Atakan Şirin, Eray Karakoç, Halil İbrahim Öztürk, Ozan Erdoğan, Ramazan Döne, Eyüp Arda Yıldız, Durmuş Ali Tınkır, Çetin Çelik, Görkem Biçer, Şevket Yağmuroğlu, Alper Aydın, Çağlayan Öztürk, İlkan Keleşoğlu, Koray Ayar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elektronik sigaraların görünmeyen tehlikesi

Elektronik sigaraların görünmeyen tehlikesi