Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Milli Boksör Gamze Soğuksu'ya mehterli kutlama!

Milli Boksör Gamze Soğuksu'ya mehterli kutlama!

Karadağ'ın Budva şehrinde düzenlenen Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda 52 kiloda altın madalya kazanan Milli Boksör Gamze Soğuksu, Ordu'ya muazzam bir karşılama ile döndü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milli Boksör Gamze Soğuksu'ya mehterli kutlama!
KAYNAK: İHA

Karadağ'ın Budva şehrinde düzenlenen Avrupa 22 Yaş Altı Boks Şampiyonası'nda 52 kiloda altın madalya kazanan Milli Boksör Gamze Soğuksu, Ordu'ya muazzam bir karşılama ile döndü. Ordu-Giresun Havalimanı'nda çiçeklerle karşılanan Gamze ve antrenörü İbrahim Gündoğdu, mehteran ekibi eşliğinde Büyükşehir Belediyesi önüne coşkulu bir yürüyüşle ulaştı.

AW082149_05

Mehter takımı ile karşılandı

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, törende yaptığı konuşmada, "İlimize ve ülkemize böyle güzel bir başarı kazandırdınız. Biz de sizi mehter takımımız ile anlamlı bir şekilde karşıladık. Gamze, Perşembe’nin dalgaları gibi esti, gürledi ve altın madalya ile güzel bir başarı elde etti. Bizler sporun bütün dallarında çok güzel başarılar elde ediyoruz. Biz senden Olimpiyat başarısı da bekliyoruz” dedi.

AW082149_06

Çok gururluyum

Altın madalya kazanan Gamze Soğuksu ise mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Çok zorlu süreçlerden geçerek altın madalyayı kazandım. Çok şükür çok çalıştık ve kulübüm de destek oldu. İstiklal Marşımızı okuttuk, spora başladığım andan beri hedefim buydu. 3 kez final maçına çıktım, 2’sinde yenildim de 3’üncüsünde kazanmak nasip oldu. Gerçekten çok gururluyum.”

AW082149_07

100 bin liralık ödül

Büyükşehir Belediye Başkanı, sporcuya çiçek ve 100 bin liralık hediye çeki takdim ederek başarısını ödüllendirdi. Kulüp antrenörü İbrahim Gündoğdu ise, "Dünya ve olimpiyat şampiyonluğu hedefimiz var. Gamze'nin başarısı bize bu yolda ilham veriyor" şeklinde konuştu.

AW082149_02

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç de başarılı boksöre tebriklerini ileterek, gelecek müsabakalarda da başarılar diledi. Gamze Soğuksu'nun zaferi, Ordu spor camiasına gurur ve onur verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karadeniz Ereğli 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildi

Karadeniz Ereğli 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildi