Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mert Hakan Yandaş: 'Lille maçı zor geçecek iyi hazırlandık'

Mert Hakan Yandaş: 'Lille maçı zor geçecek iyi hazırlandık'

Fenerbahçe kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda yarın Lille ile oynayacakları maçı değerlendirdi. Yandaş, mücadelenin zorlu geçeceğini belirterek, 'Yarına iyi hazırlandık' dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mert Hakan Yandaş: 'Lille maçı zor geçecek iyi hazırlandık'
KAYNAK: İHA

Fenerbahçe'nin kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu'nda Lille ile yapacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertliler, Lille ile yarın TSİ 21.30'da deplasmanda karşılaşacak. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında, Teknik Direktör Jose Mourinho ile birlikte konuşan Yandaş, Lille'in güçlü bir rakip olduğunu ve maçı zor geçireceklerini vurguladı.

Mert Hakan Yandaş: 'Lille maçı zor geçecek iyi hazırlandık'

'Mücadele Zor Geçecek'

Mert Hakan Yandaş, Lille'in uzun yıllardır birlikte oynayan tecrübeli bir takım olduğunu belirterek, "Yarın oynayacağımız mücadelenin zor geçeceğini biliyoruz. Tecrübeli bir hocamız ve iyi bir takımımız var. Yarına iyi hazırlandık, umarım istediğimiz sonuçla İstanbul’a döneriz ve Şampiyonlar Ligi’ne kalmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" ifadelerini kullandı.

Yeni Oyunculara Destek

Takıma yeni katılan oyuncuların adaptasyon sürecinde destek verdiğini söyleyen Yandaş, 'Fenerbahçe kulübü çok büyük bir kulüp ve burada rekabet üst düzeyde. Yeni gelen oyuncularla rekabet çok normal. Bizim işimiz bu rekabeti artırıp takıma katkı sağlamak ve takımı ileriye taşımak. Beşinci sezonumda olduğum için birçok oyuncu ile oynadım ve süre bulduğumda takımım için elimden geleni yapıyorum' dedi.

Gelen yeni oyuncuların bir an önce kaynaşıp takıma katkı sağlaması için yardımcı olduklarını belirten Yandaş, 'Aynı zamanda tatlı bir rekabet içerisindeyiz. Fenerbahçe formasıyla her zaman en iyisini vermek için mücadele ediyorum' şeklinde konuştu.

Yandaş, Lille karşısında oynanacak oyunla ilgili gelen soruya, "Yarın sahaya çıktığımızda göreceğiz" yanıtını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Uraloğlu açıkladı: Instagram açılacak mı?

Bakan Uraloğlu açıkladı: Instagram açılacak mı?