Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Melissa Vargas memleketi Malatya’da

Melissa Vargas memleketi Malatya’da

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın eşlik ettiği Vargas, Malatya'ya özel bir uçakla geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melissa Vargas memleketi Malatya’da
KAYNAK: Haber Merkezi

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başarılı oyuncularından Melissa Vargas, Türkiye'ye özgü bir uçakla Malatya'ya geldi. Malatya Valiliği'ni ziyaret eden Vargas'a Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ eşlik etti. Genç sporcu, Malatya Havalimanı'nda sıcak bir karşılama ile karşılandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fikret Vurucu ve bir grup çocuk, Vargas'ı karşılayarak çiçek takdim etti. Melissa Vargas da çocuklara top verdi ve formalarını imzaladı. Yeni Malatyaspor'un taraftar grubu, "Memleketine hoş geldin" pankartıyla Vargas'a sevgilerini gösterdi ve kaşkol hediye etti.

Vargas ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ile bir araya geldi. Vali Yazıcı, Vargas ve Üstündağ'a Malatya'nın sembolü olan kayısı ve Arslantepe Höyüğü'nde bulunan tarihi eserlerin replikalarını içeren plaketler hediye etti. Üstündağ ise Vali Yazıcı'ya Türkiye Voleybol Federasyonu'nun plaketini ve Vargas'ın imzalı formasını takdim etti.

Vali Yazıcı, yaptığı konuşmada son zamanlarda yaşadıkları zor günlerde voleybol milli takımının Malatya ve Türkiye'ye büyük sevinç getirdiğini belirtti ve teşekkürlerini iletti. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ ise Vali Yazıcı ile olan yakınlığına vurgu yaparak Malatya'nın eski günlere döneceğine inandığını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATASEM'le Antalya'lılar kendini geliştiriyor

ATASEM'le Antalya'lılar kendini geliştiriyor