Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mbappe Madrid'de Ballon d'Or'u Kazanır mı?

Mbappe Madrid'de Ballon d'Or'u Kazanır mı?

Ronaldo Nazario, Jude Bellingham ve Kylian Mbappe hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bellingham'ın Zidane'a benzediğini belirten Ronaldo, Mbappe'nin Real Madrid'e transferinin Ballon d'Or'u kazandıracağını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mbappe Madrid'de Ballon d'Or'u Kazanır mı?
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Brezilyalı futbol efsanesi Ronaldo Nazario, İngiltere'deki bir etkinlikte yaptığı konuşmada, Jude Bellingham'ın yeteneğinden övgüyle bahsetti. Ronaldo, genç yıldızın tarzının Zinedine Zidane'a benzediğini ifade etti. Bellingham için "Kalitesiyle bana Zinedine Zidane'ı anımsatıyor. Onun oyun tarzını seviyorum. Sürekli ilerliyor. Santiago Bernabeu'da birkaç maçını izledim kalitesine çok şaşırdım. Ceza sahasına girme hızından her zaman gol atmayı istediğini görebiliyorsunuz." dedi.

Mbappe Madrid'de Ballon D'or'u Kazanır Mı (3)

"Ballon d'Or'u Real Madrid'de Kazanacak"

Real Madrid'e olası transferi gündemde olan Kylian Mbappe hakkında da konuşan Ronaldo, Fransız oyuncunun Real Madrid'e transferinin Ballon d'Or'u kazandıracağını belirtti. Ronaldo, "Ayrıntılı konuşmak için resmi açıklamayı beklememiz gerekiyor. Neyin doğru olduğunu bilmiyorum ama PSG'deki durumuyla ilgili birçok söylenti var. Herkes Kylian Mbappe'nin Madrid'de oynaması için heyecanlı. İnanılmaz bir oyuncu. Bence Real Madrid onun için en iyi seçenek. Real Madrid'e giderse Ballon d'Or'u kazanacak. Real Madrid'in her alanda onu destekleyecek kararlar alacağına eminim." şeklinde konuştu.

"Çılgınlık Olur"

Erling Haaland'ın da Real Madrid'e transfer olabileceği söylentilerini değerlendiren Ronaldo, bu durumun yeni bir "Galacticos" dönemini başlatacağını ifade etti. Ronaldo, "Real Madrid'in politikası dünyanın en iyi oyuncularına sahip olmaktır. Haaland dünyanın en iyilerinden biri ve herkes onu istiyor. Manchester City'de harika işler yapıyor ve orada mutlu olduğuna eminim. Umarım bir gün bu oyuncuların hepsini (Haaland, Mbappe, Bellingham) aynı takımda görebiliriz. Eğer bu gerçekleşirse çılgınlık olur. Bana yeniden Galacticos'u hatırlatır. Zor olabilir ama Carlo Ancelotti'nin sorun yaşayacağını sanmıyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Donald Trump: Hitler Bir Sürü Harika Şey Yaptı!

Donald Trump: Hitler Bir Sürü Harika Şey Yaptı!