Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Mauro Icardi imzalı krampon hediye edecek

Mauro Icardi imzalı krampon hediye edecek

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fan Token sahiplerine özel olarak imzalı krampon hediye edecek. Socios.com üzerinden dünya genelindeki taraftarlar bu özel hediyeye sahip olabilecekler.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mauro Icardi imzalı krampon hediye edecek
KAYNAK: İHA

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, 2023-2024 sezonunun hatırası olarak Galatasaray Fan Token sahibi taraftarlara imzalı krampon hediye edecek. Icardi, sadece sahadaki performansıyla değil, toplumsal konulardaki duyarlılığı ve sempatik karakteri ile Süper Lig’in en sevilen ismi oldu.

Icardi, Galatasaray Spor Kulübü’nün Resmi Fan Token Partneri Socios.com uygulaması üzerinden, dünyanın farklı yerlerinde yaşayan ve Galatasaray’a gönül vermiş taraftarlara bu özel hediyesini sunacak. Dünyanın en büyük taraftar etkileşim ve ödüllendirme platformu olan Socios.com, Galatasaray’ın bazı kararlarında söz sahibi olmak isteyen taraftarlara, dünyanın her yerinden takımlarına destek verme fırsatı sunuyor.

Mauro Icardi imzalı krampon hediye edecek

Socios.com uygulaması üzerinden yapılan ve Mertens’in giyeceği forma numarasını taraftarlara sunan anket gibi etkinliklerle, Türkiye dışından 76 ülkeden binlerce Galatasaraylı taraftar, sarı-kırmızılı kulüple ilgili oylamalar ve anketlerde aktif rol alıyor. Uygulama içerisinde yer alan Galatasaray maç biletlerine ve lisanslı ürünlerine dünyanın birçok yerindeki taraftarlar ilgi gösteriyor.

Icardi’nin imzalı formaları ve gol sevincinin yer aldığı özel olarak tasarlanan GS Store atkıları, İspanya’dan İtalya’ya, Portekiz’den Arjantin’e kadar dünyanın birçok bölgesinden farklı takımların taraftarlarının en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tır ile Otomobil Kaza Yaptı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Tır ile Otomobil Kaza Yaptı