Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Maç Anlatırken Sigara İçmişti Onur Yıldız A Spor'dan Ayrıldı!

Maç Anlatırken Sigara İçmişti Onur Yıldız A Spor'dan Ayrıldı!

Onur Yıldız, A Spor kanalından ayrıldı ve yeni bir projeye hazırlanıyor. Detaylar için haberimizi okumaya devam edin.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maç Anlatırken Sigara İçmişti Onur Yıldız A Spor'dan Ayrıldı!
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

A Spor kanalına 2022 yılında katılan Onur Yıldız, artık kanaldan ayrıldığını duyurdu. Yıldız, yeni adresini henüz açıklamadı ancak önümüzdeki günlerde izleyicilerle bir araya geleceğini belirtti.

A Spor'da Ayrılıklar Devam Ediyor

A Spor ekibindeki ayrılıkların ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Yusuf Kenan Çalık'ın ayrılığını duyurmasının ardından, başarılı spiker Onur Yıldız da A Spor'dan ayrıldığını açıkladı. Yıldız, yeni bir projede izleyicilerle buluşacağını dile getirerek, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Onur Yıldız Twitter Üzerinden Ayrılığını Duyurdu

Onur Yıldız, ayrılığını Twitter üzerinden duyurdu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Yeni projeye dair detay vermedi ancak yakın zamanda izleyicilerle buluşacağını belirtti.

Kamuoyuna Duyuru

Onur Yıldız, "Sizlerin karşısına çıkmaktan büyük keyif aldığım A Spor ekranlarına bugünden itibaren veda ediyorum. Değerli yöneticilerimize, yorumcularımıza ve iş arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Çok kısa bir süre sonra yeni ve iddialı bir oluşumla karşınızdayım..." şeklinde duyuru yaptı.

Onur Yıldız Kimdir?

Sporseverlerle 2011 yılında Beyaz TV ekranlarında tanışan Onur Yıldız, 11 yıl boyunca futbolseverlerle buluştu. Beyaz TV'nin YouTube kanalında da spor içerikleri sunan Yıldız, 2020 yılına kadar kanalın spor müdürlüğünü üstlendi. Sonrasında A Spor'a geçen Yıldız, sunuculuk ve maç anlatımı gibi çeşitli görevlerde bulundu.

A Spor'dan Sonra Ne Olacak?

İki yıl boyunca A Spor'da görev yapan Onur Yıldız'ın yeni adresi henüz belli değil. Ancak önümüzdeki günlerde yeni projenin detayları netleşecek ve Yıldız, izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da mahkemeden satılık 1.388 m² arsa

Alanya'da mahkemeden satılık 1.388 m² arsa