Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Spor Liverpool - Sevilla Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Liverpool - Sevilla Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Liverpool ve Sevilla arasında oynanacak hazırlık maçı futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Maçın detayları, yayın saati ve kanal bilgisi, taraftarların merakla araştırdığı konular arasında yer alıyor. İşte Liverpool - Sevilla maçına dair tüm detaylar...Liverpool ile Sevilla arasındaki hazırlık maçı, 11 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu karşılaşma, futbolseverler için yeni sezon öncesi önemli bir test niteliğinde. Takımlar, sezon önc

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Liverpool - Sevilla Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?
KAYNAK: Haber Merkezi

Liverpool ile Sevilla arasındaki hazırlık maçı, 11 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. Bu karşılaşma, futbolseverler için yeni sezon öncesi önemli bir test niteliğinde. Takımlar, sezon öncesi hazırlıklarını bu maçla pekiştirecekler.

Maçın Yayın Saati ve Kanalı

Karşılaşmanın saati 14.30 olarak belirlendi. Ancak, maçı canlı olarak yayınlayacak bir kanal bulunmuyor. Futbolseverler, bu önemli hazırlık maçını canlı olarak izleyemeyecekler, ancak sosyal medya ve spor haber sitelerinden maç hakkında anlık bilgiler alabilecekler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dondurma standartları yeniden belirlendi! İşte yeni meyve oranları

Dondurma standartları yeniden belirlendi! İşte yeni meyve oranları