Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Kylian Mbappe:Ödül Messi'nin hakkıydı

Kylian Mbappe:Ödül Messi'nin hakkıydı

Paris Saint-Germain'in (PSG) parlayan yıldızı Kylian Mbappe, Lionel Messi'nin Ballon d'Or ödülünü hak ettiğini belirtti. Mbappe, teknik direktörleri Deschamps ve Luis Enrique arasındaki farklara da değindi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kylian Mbappe:Ödül Messi'nin hakkıydı
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Deschamps İle Daha Fazla Özgürlük

Mbappe, açıklamalarında Fransız milli takımının teknik direktörü Didier Deschamps ile İspanyol meslektaşı Luis Enrique arasındaki farka dikkat çekti. "Deschamps, Luis Enrique'ye göre bana daha fazla özgürlük veriyor. İki teknik adama da nasıl uyum sağlayacağımı biliyorum. Teknik direktörlerin kalitesi göz önüne alındığında onları dinlemek benim yararıma olacak" şeklinde konuştu.

mppabbe

Messi Hak Etti

Mbappe, Ballon d'Or ödülü için yaptığı değerlendirmede, "Ballon d'Or'u Lionel Messi'nin kazanması gerekiyordu. Dünya Kupası'nı kazandı. Haaland da ben de harika bir sezon geçirdik ama bu ödülde Dünya Kupası her zaman daha ağır basar" ifadelerini kullandı. "Gerçekleri söylemekten asla korkmam. Sınıflandırma böyledir. Messi bu ödülü hak etti. Dünya Kupası finalini kazandığı gece Ballon d'Or'u kimin aldığını zaten biliyordum. Messi benim için tarihin en iyi oyuncularından biri" şeklinde konuştu.

ana sayfa-1

Mbappe, Messi'nin Üstünlüğünü Onayladı

PSG'nin genç yeteneği Kylian Mbappe, Ballon d'Or ödülünün Lionel Messi'ye verilmesini haklı bulduğunu vurgulayarak, "Gerçekleri söylemekten asla korkmam" dedi. Mbappe, Messi'nin tarihin en iyi oyuncularından biri olduğunu kabul ederken, ödülün Dünya Kupası zaferi ile daha anlamlı hale geldiğini belirtti.

emmmnekf

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Çağdaş Atan’a ağır konuştu

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Çağdaş Atan’a ağır konuştu