Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kylian Mbappe’nin geleceği belirsiz: PSG ile sözleşmesi bitiyor

Kylian Mbappe’nin geleceği belirsiz: PSG ile sözleşmesi bitiyor

Paris Saint Germain'in yıldızı Kylian Mbappe, geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini ve bu sezona odaklandığını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kylian Mbappe’nin geleceği belirsiz: PSG ile sözleşmesi bitiyor
KAYNAK: Haber Merkezi

NTV Spor haberine göre, Paris Saint Germain’in yıldızı Kylian Mbappe, geleceğiyle ilgili henüz karar vermediğini ve bu sezona odaklandığını belirtti. Fransa Süper Kupası’nda Toulouse’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan PSG’de, Mbappe’nin geleceği belirsizliğini koruyor.

Kylian Mbappe’nin geleceği belirsiz: PSG ile sözleşmesi bitiyor

Mbappe, 'Öncelikle bu sene için motiveyim. Bu çok önemli. Kazanacak şampiyonluklarımız var ve bir tanesini bugün kazandık. Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Geçtiğimiz yaz yaptığımız anlaşmayla tüm tarafları ve kulübün huzurunu korumamız önemli. Bu yüzden kararım şu an önemli değil' ifadelerini kullandı.

PSG’nin tüm zamanlardaki en golcü oyuncusu olan Mbappe, bu sezon 23 maça çıktı ve 22 gol, 2 asist kaydetti. Monaco altyapısından yetişen Mbappe, 2017’de PSG’ye transfer oldu ve burada 5 lig şampiyonluğu yaşadı.

Paris Saint Germain’le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mbappe için Real Madrid’in bu hafta yıldız oyuncuya teklifini ileteceği iddia edildi1. Real Madrid’in Mbappe’ye 120 milyon imza parası ve 23.5 milyon euro maaş teklif edeceği belirtildi. Eğer Mbappe, teklifi kabul ederse, Real Madrid’in en çok kazanan ismi olacak.

[gallery id="554" color="bg-danger"][/gallery]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bursa'da apartmanın çatısında yangın!

Bursa'da apartmanın çatısında yangın!