Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Konyaspor Josip Calusic ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor Josip Calusic ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Konyaspor, Hırvat savunma oyuncusu Josip Calusic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Konya Büyükşehir Stadyumu'nda düzenlenen törene Konyaspor yetkilileri katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaspor Josip Calusic ile 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
KAYNAK: İHA

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, geçtiğimiz aylarda futbolcuların ödenmemiş borçları yüzünden FIFA'dan aldığı transfer yasağını ortadan kaldırdı. Konyaspor yönetimi, ligin bitimiyle birlikte transfer yasağının kaldırılması için büyük çaba harcayarak bugün itibariyle tüm borçlarını ödedi ve transfer tahtasını açmayı başardı.

FIFA Borçları Ödendi

Konyaspor Basın Sözcüsü Yunus Derebağ, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "FIFA'daki 6 dosyamızı da bugün itibariyle hallettik. Tüm borçlar ödenerek transfer tahtamızı açtık. Transfer görüşmelerimiz tüm hızıyla devam edecek" dedi.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Hırvat savunma oyuncusu Josip Calusic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza töreninde, Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı da hazır bulundu.

Hoş Geldin Mesajı

Yeşil-beyazlı kulübün yaptığı açıklamada, "Josip Calusic'e hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

A W227972 02

Calusic'in Kariyeri

Son olarak Sırbistan 1. Lig temsilcisi FK TSC Baka Topola'da forma giyen Hırvat stoper Calusic, daha önce Dinamo Zagreb, Lokomotiva Zagreb ve NK Celje gibi takımlarda oynadı. Calusic, yeşil-beyazlı ekipte 15 numaralı formayı giyecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Karısını döverek öldüren cani koca tutuklandı

Karısını döverek öldüren cani koca tutuklandı