Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Konyaaltı Avrupa Kupası'nda turladı

Konyaaltı Avrupa Kupası'nda turladı

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici'yi 44-19 mağlup ederek tur atladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Avrupa Kupası'nda turladı
KAYNAK: Konyaaltı Belediyesi/Bülten

Antalya'da oynanan rövanş maçında da rakibine şans tanımayan Konyaaltı, ilk yarıyı 21-12 önde kapadı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Mavi Kelebekler, karşılaşmayı 44-19 kazandı.

Bu sonuçla Konyaaltı, Avrupa Kupası'nda üçüncü tura yükseldi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Esen: "Gururla izliyoruz"

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Takımımızı Avrupa'da bir üst tura yükselmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Salonu dolduran ve karşılaşma boyunca bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. İnşallah yolun sonunda yine Avrupa kupası Konyaaltı'na gelecek" dedi.

Baş Antrenör Ünsal: "Kupayı istiyoruz"

Konyaaltı Belediye SK Baş Antrenörü Birol Ünsal ise, "Avrupa Kupası'nın son şampiyonu olarak bu sene de hedefimiz kupa. Bosna temsilcisi Hadzici Mavi Kelebekler'in doğuşu anlamında önemli bir rakipti. İsteseydik böyle bir rakiple eşleşemezdik. Orada da burada da kardeşçe maçlar oldu. Sonu inşallah kupa olur" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aston Villa, Brighton'ı 6-1'le devirdi

Aston Villa, Brighton'ı 6-1'le devirdi