Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kepezspor'da Çifte Kutlama

Kepezspor'da Çifte Kutlama

Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde antrenörlerini kutlamak için bir araya geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepezspor'da Çifte Kutlama
KAYNAK: Kepezspor / Bülten

Kulüp personeli tarafından hazırlanan doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Antrenörlerin Kutlaması: Öğretim ve Ahlaki Değerlerin Önemi

Başkan Çatal, kulüp binasında 13 farklı branşın altyapı antrenörleri ile buluşarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Bu özel gün vesilesiyle yaptığı konuşmada, "Yaklaşık 800 bin nüfuslu bir ilçenin çocuk ve gençlerini spora kazandırırken, ahlak ve temel alışkanlık da öğretiyorsunuz. Öğrencilerinize verdiğiniz düzen- intizam, ömür boyu hareket biçimine dönüşüyor." diyerek antrenörlerin önemine vurgu yaptı.

Sosyal Hayata Hazırlık ve Çocuk Eğitimi

Başkan Çatal, kadrosunun binlerce çocuğun eğitimine doğrudan etki ettiğini belirterek, "Biz genelde enerjileri dışarıya vuran çocuklarla ilgileniyoruz. Onları bir yerden alıp hedeflenen yere getirmeye çalışıyorsunuz. Öğrencilerinizin kas yorgunluğuna kadar düşünüyorsunuz. Onları sosyal hayata hazırlıyorsunuz." şeklinde konuştu.

Kepezsporda-cifte-kutlama_2

Doğum Günü Sürprizi: Başkan Çatal'ın 56. Yaşını Kutlama

Teknik direktörlerin günün önemiyle ilgili konuşmalarının ardından, kulüp personeli salona Başkan Çatal'ın doğum günü pastasını getirdi. Başkan Çatal, alkışlar ve tebrikler eşliğinde 56'ıncı doğum gününü kutladı. Bu anlamlı kutlama, kulüp içinde birlik ve dayanışmanın bir kez daha vurgulanmasına vesile oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor

Fenerbahçe Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor