Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kepezspor depremzedeler için oyuncak yardımı

Kepezspor depremzedeler için oyuncak yardımı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, 18 Aralık tarihine kadar düzenlenecek müsabakalarda depremzede çocuklara yönelik peluş oyuncak, bere ve atkı toplama kampanyası başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepezspor depremzedeler için oyuncak yardımı
KAYNAK: Kepezspor / Bülten

Geçtiğimiz yıl meydana gelen deprem felaketi sonrasında sosyal yardım merkezi olarak faaliyet gösteren Kepez Belediyesi Spor Kulübü, bu yıl da depremzedelerin ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla peluş oyuncak, bere ve atkı toplama kampanyasını düzenliyor.

Turgut Özal Spor Salonu, Hasan Doğan Stadı, Adnan Menderes Yüzme Havuzu ve kulüp tesislerinde gerçekleşen antrenman ve müsabakalarda, antrenörler velilere kampanyaya katılım çağrısında bulunarak, sporcularını konu hakkında çevrelerine bilgi vermeye teşvik ediyor. 18 Aralık tarihine kadar çeşitli tesislerde devam edecek olan kampanyaya katılım sağlamaları beklenen spor kulübü üyeleri, toplanan yardımların Hatay'a gönderileceğini öğrenmiş durumda.

Kulüp Başkanı Hakan Çatal, sosyal sorumluluk projelerine katılımıyla sadece sporun ötesine geçtiklerini vurgulayarak, bu tür anlamlı projelerde yer almanın önemine dikkat çekti. Kepez Belediyesi Spor Kulübü, gelecekte de benzeri sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bir kulüp olma vizyonunu sürdüreceğini belirtti.

Kepezspor depremzedeler için oyuncak yardımı

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beşiktaş Avrupa'ya veda etmeden önce Lugano'yu yendi

Beşiktaş Avrupa'ya veda etmeden önce Lugano'yu yendi