Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kepez Kros heyecanı yaşayacak

Kepez Kros heyecanı yaşayacak

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün girişimleri ile 2024 Avrupa Kros Şampiyonası’na Kepez ev sahipliği yapacak. Başkan Tütüncü, “2024 yılında yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak sevindirici bir haber” dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Kros heyecanı yaşayacak

Kepez Belediyesi uluslararası organizasyonlara bir yenisini daha ekledi. Kepez İlçesi, 2024 Avrupa Kros Şampiyonası’na ev sahipliği yapacak. Uzun süren çalışma neticesinde Avrupa Atletizm Birliği'ne yapılan başvurular sonucunda Polonya'nın Varşova şehrinde yapılan Avrupa Atletizm Birliği Yönetim Kurulu toplantısında karar verildi. Adaylar arasında İspanya'dan Madrid, Galler' Cardiff Ukrayna'nın aday olduğu etkinliğe oy birliğiyle, Antalya Kepez'in ev sahipliği yapması kararı alındı.

ANTALYA’YA MÜJDE

Avrupa Kros Şampiyonası 10 Aralık 2024 tarihinde Kepez Dokuma Fabrika alanının arka bölgesinde bulunan etkinlik alanında gerçekleştirilecek. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile sürdürülen çalışmaların güzel bir haberle neticelendiğini ifade eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ‘’Antalya için sevinçli bir haberi aldık. 2024 yılında yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası’na ev sahipliği yapmak için Gençlik ve Spor Bakanlığımız işbirliği ile sürdürdüğümüz lobi çalışmaları sevindirici, güzel bir haberle neticelendi. Polonya'nın Varşova kentinde toplanan Avrupa Atletizm Birliği Yönetim Kurulu, oybirliği ile 2024 Avrupa Kros Şampiyonasına Antalya’mızın ev sahipliği yapmasına karar verdi’’ dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Dur’ ihtarına uymadı cezayı yedi

‘Dur’ ihtarına uymadı cezayı yedi