Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Hentbol Şampiyonasında Kupaları Topladı

Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Hentbol Şampiyonasında Kupaları Topladı

Antalya’nın Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Yıldızlar Takımı A ve B takımları, Türkiye Hentbol Federasyonu Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar Antalya Şampiyonası’nda birincilik ve ikincilik kupalarını kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Hentbol Şampiyonasında Kupaları Topladı
KAYNAK: Kepez Belediyesi/ Bülten

Antalya’nın Kepez Belediyesi Spor Kulübü’nün Kız Hentbol Yıldızlar Takımı A ve B takımları, Türkiye Hentbol Federasyonu Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar Antalya Şampiyonası’nda birincilik ve ikincilik kupalarını kazandı. Küçük Kızlar takımları ise 3’üncü ve 4’üncülük kupalarını kaldırdı.

Başarıları Başkan Çatal’a Sundular

Hentbol Başantrenörü Sertan Sarpaş, kupa ve madalyaları ile birlikte oyuncularını Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hakan Çatal’a götürdü. Başkan Çatal, hentbolcuları mutlulukla karşıladı ve tebriklerini sundu.

Başarı İvmesi ve Gelecek Hedefler

Başkan Çatal, sporcuların başarılarıyla paralel olarak kulüp imkanlarının da arttığını belirtti. Çatal, Kepez Belediyesi’nin sağladığı her türlü araç-gereç ve manevi katkının sporculara aktarıldığını söyledi. Başantrenör Sarpaş ise, altyapıdan yetiştirdiği öğrencilerle üst liglere yükseleceklerine inandığını belirtti ve “Kadınlar hentbol kategorisinde uzun yıllar Kepez’in formasını terleteceğimize güveniyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kalp Krizi Geçiren Sürücünün Sebep Olduğu Kazada Dehşet Anları

Kalp Krizi Geçiren Sürücünün Sebep Olduğu Kazada Dehşet Anları