Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Kayserispor-Beşiktaş Maçında Düdük Çalacak Hakem Belli Oldu!

Kayserispor-Beşiktaş Maçında Düdük Çalacak Hakem Belli Oldu!

Süper Lig 7. hafta maçlarının hakemleri belli oldu. Kayserispor-Beşiktaş mücadelesinde Atilla Karaoğlan düdük çalacak. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayserispor-Beşiktaş Maçında Düdük Çalacak Hakem Belli Oldu!
KAYNAK: İHA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 7. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakem kadrosunu açıkladı. Merkez Hakem Kurulu tarafından belirlenen atamalara göre, haftanın en çok merak edilen karşılaşması olan Kayserispor-Beşiktaş maçında Atilla Karaoğlan görev yapacak. Bu kritik maç, Pazartesi günü oynanacak ve Atilla Karaoğlan, Kayseri'deki mücadelede düdük çalacak.

Kayserispor-Beşiktaş Maçı Hakem Kadrosu Belli Oldu

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yaptığı açıklamaya göre, Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak bu zorlu mücadelenin hakem kadrosu da netleşti. Sakarya Bölgesi hakemi olan Atilla Karaoğlan, bu önemli maçta başhakem olarak görev yapacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Hakan Yemişken üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi olarak ise Erdem Mertoğlu sahada yer alacak.

Atilla Karaoğlan Beşiktaş'ın Bu Sezonki İkinci Maçında Görev Alacak

Atilla Karaoğlan, bu sezon Beşiktaş'ın daha önce oynadığı Süper Kupa finalinde de düdük çalmıştı. Kayserispor cephesinde ise Karaoğlan, geçen sezon oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan Karagümrük maçında görev almıştı.

Atilla Karaoğlan Kimdir?

22 Haziran 1986’da Sakarya’da doğan Atilla Karaoğlan, asıl mesleği öğretmenlik olan bir hakemdir. Futbol antrenörlüğü eğitimi alarak spor dünyasına adım atan Karaoğlan, hakemlik kariyerine 2007 yılında başlamıştır. 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig’de düdük çalan Karaoğlan, bu süreçte birçok kritik karşılaşmada görev almıştır.

Atilla Karaoğlan’ın Hakemlik Kariyerinde Dönüm Noktaları

Atilla Karaoğlan, hakemlik kariyerinde birçok önemli müsabakayı yönetmiştir. Ancak, 25 Aralık 2022’de Gaziantep FK ile Beşiktaş arasında oynanan Süper Lig karşılaşmasında verdiği hatalı kararlar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından uyarılmış ve uzun bir süre maç verilmemiştir. Bu olay, Karaoğlan’ın kariyerinde önemli bir dönüm noktası olmuştur.

Hakemlik Kariyerine Nasıl Başladı?

Karaoğlan, hakemliğe adım attığı 2007 yılından itibaren çeşitli alt liglerde maç yönetmiştir. 2019 yılında Süper Lig'e terfi eden başarılı hakem, kısa sürede Süper Lig’in aranılan isimlerinden biri haline gelmiştir. Karaoğlan, dikkat çekici yönetimi ve kararlarıyla futbol camiasında adından söz ettirmeyi başarmıştır.

Tartışmalı Kararları ve Geri Dönüşü

Gaziantep FK - Beşiktaş maçında verdiği hatalı kararlar, hakemlik kariyerinde sıkıntılı bir döneme girmesine neden olmuştur. TFF, 3 Ocak 2023 tarihinde yaptığı açıklamada, Karaoğlan’a uzun süre maç verilmeyeceğini duyurmuştur. Yaklaşık 1,5 - 2 ay sonra, Ümraniyespor - Adana Demirspor karşılaşmasında sahalara dönmüştür.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da ölüm caddesi! 6 ayda 2 kaza: 2 can gitti!

Adana'da ölüm caddesi! 6 ayda 2 kaza: 2 can gitti!