Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Karşıyaka yarı finalde tek İstanbul dışı takım oldu

Karşıyaka yarı finalde tek İstanbul dışı takım oldu

Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş, Anadolu Efes ve Fenerbahçe ile birlikte son 4 takım arasına girerek yarı finale yükseldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karşıyaka yarı finalde tek İstanbul dışı takım oldu
KAYNAK: İHA

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu 21 galibiyet ve 9 mağlubiyetle 4. sırada tamamlayan Karşıyaka, play-off çeyrek finalinde ligi 5. sırada bitiren Galatasaray ile karşılaştı. Saha avantajını elinde bulunduran yeşil-kırmızılılar, evindeki ilk maçı kaybetmesine rağmen ikinci maçı kazanarak seriyi 1-1’e getirdi. İzmir’de oynanan son maçı da kazanan Karşıyaka, durumu 2-1’e getirerek yarı finale yükseldi.

Yarı Finalde Tek İstanbul Dışı Takım

Karşıyaka, yarı finale yükselen Beşiktaş, A. Efes ve Fenerbahçe'nin arasında İstanbul dışından tek takım olarak dikkat çekiyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, yarı finalde güçlü rakipleri karşısında mücadele ederek finale çıkmayı hedefliyor.

Yarı Final Tarihleri Belirlendi

Basketbol Süper Ligi’nde yarı finalde A. Efes ile eşleşen Karşıyaka’nın maç tarihleri belli oldu. 3 galibiyet alacak takımın finale yükseleceği seride, ilk maç 29 Mayıs ve ikinci maç 31 Mayıs tarihlerinde İstanbul’da oynanacak. Üçüncü maç ise 2 Haziran'da İzmir’de yapılacak. Gerekmesi halinde dördüncü maç 4 Haziran'da İzmir’de, beşinci maç ise 6 Haziran'da İstanbul’da oynanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güney Kore Kim Jong-un'u Öven TikTok Videosunu Yasakladı

Güney Kore Kim Jong-un'u Öven TikTok Videosunu Yasakladı