Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Karşıyaka 15 futbolcuyla yollarını ayırıp 10 yeni oyuncu transfer etti

Karşıyaka 15 futbolcuyla yollarını ayırıp 10 yeni oyuncu transfer etti

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezona giriş yapacak Karşıyaka, kadrosunda önemli değişikliklere giderek 15 oyuncuyla yollarını ayırdı ve 10 yeni futbolcuyu takıma kattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Karşıyaka 15 futbolcuyla yollarını ayırıp 10 yeni oyuncu transfer etti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

TFF 3. Lig 1. Grup’ta şampiyonluk hedefleyen Karşıyaka, yeni sezon öncesinde kadroda önemli değişikliklere imza attı. İzmir temsilcisi, mevcut kadrosundan 15 futbolcuyla yollarını ayırırken, takımına 10 yeni oyuncu kattı. Bu kapsamda yapılan transferlerle Karşıyaka, güçlü bir kadro oluşturma amacını sürdürüyor.

15 Futbolcu ile Yollar Ayrıldı

Karşıyaka, yeni sezon öncesinde kadroda köklü bir değişiklik yaptı. Şeref Özcan, Erdinç Cepoğlu, Barış Sağır, Fatih Taşdelen, Emre Keleşoğlu, Ömer Alper Tatlısu, Alpay Koldaş, Hakan Erçelik, Enes Kalyoncu, Haydar Yılmaz, Mehmet Alaeddinoğlu, Emir Koldere, Erdem Gökçe, Efe Tatlı ve Bilal Ceylan ile yollarını ayırdı. Bu ayrılıklar, takımın yeni sezon için daha dinamik ve güçlü bir kadro kurma hedefinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Yeni Transferlerle Kadro Güçlendirildi

Kadrosunu önemli ölçüde yenileyen Karşıyaka, bu süreçte 10 yeni oyuncuyu takıma dahil etti. Kaleci olarak Hakan Canbazoğlu’nu transfer eden yeşil-kırmızılılar, orta sahada Hakan Barış, Kadir Bakırtaş, Erdal Öztürk, Aygün Özışıkyıldız ve Mert Yusuf Torlak’ı kadroya kattı. Forvet hattında İshak Kurt’u, savunmada ise Metin Peker ve Abdulkadir Öksüz’ü transfer eden Karşıyaka, kanat bölgesine de Sinan Gayla’yı dahil etti.

Kadroda 2-3 Takviye Daha Bekleniyor

Şampiyonluk yolunda iddialı bir kadro oluşturma hedefindeki Karşıyaka'nın, mevcut transferlerin yanı sıra hücum bölgesine ve savunma hattına en az birer takviye daha yapması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konyaaltı Sahili'nde Yaralı Caretta Caretta Kurtarıldı

Konyaaltı Sahili'nde Yaralı Caretta Caretta Kurtarıldı