Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor İstanbul Bisiklet Turu: Tarihi Yarımadada pedal çevir

İstanbul Bisiklet Turu: Tarihi Yarımadada pedal çevir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen Tarihi Yarımada Bisiklet Turu, bisiklet tutkunlarını 26 Kasım'da buluşturuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul Bisiklet Turu: Tarihi Yarımadada pedal çevir
KAYNAK: İHA

İstanbul, 24 Kasım 2023 - İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) katkıları ve Spor İstanbul organizasyonuyla gerçekleşecek olan 4. Tarihi Yarımada Bisiklet Turu, 26 Kasım Pazar günü heyecan dolu anlara ev sahipliği yapacak. Bisiklet tutkunlarını bir araya getirecek etkinlik, Yenikapı Bisiklet Evi önünde 08.00-08.45 saatleri arasında başlayacak toplanma ile başlayacak.

AW083955_04

Yola Çıkış Saati ve Güzergah
 

Katılımcılar, Yenikapı Bisiklet Evi önünde 08.45'ten önce toplanacak ve saat 09.00'da başlayacakları turda, Topkapı Sarayı, Mısır Çarşısı, Aziz George Katedrali, Ayasofya Camii ve Sultanahmet Camii gibi İstanbul'un tarih kokan mekanlarını keşfetme fırsatı bulacaklar. Tur, Yenikapı'da saat 10.30'da tamamlanacak.

Güzergah detayları

Yenikapı - Kumkapı - Çatladıkapı Geçidi - Sirkeci - Eminönü - Unkapanı - Cibali - Fener - Balat - Fener - Cibali - Unkapanı - Sirkeci - Gülhane Parkı sahil girişi - Gülhane Parkı Tramvay Çıkışı - Sultanahmet Meydanı - Ayasofya Camii - Küçük Ayasofya Caddesi - Aksakal Sokak - Kennedy Caddesi - Çatladı Kapı - Kumkapı - Yenikapı

AW083955_03

Bisikletini kap kaskını tak gel

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan Tarihi Yarımada Bisiklet Turu'na katılmak isteyen bisiklet severlerin, 18 yaşını doldurmuş olmaları ve kendi bisikletleriyle gelmeleri gerekiyor. Ayrıca, güvenlik önlemleri kapsamında kask kullanımı da zorunlu tutulacak.

Anı madalyası sürprizi

Katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşatacak olan etkinlik sonunda, tüm bisikletçilere özel bir anı madalyası verilecek.

AW083955_02

Trafik kapatılmayacak güvenlik ön planda

Organizasyon, trafik kapatılmadan gerçekleştirilecek olup, güvenlik önlemleri titizlikle uygulanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Çukuorova'da icradan satılık 3+1 149 m² daire

Adana Çukuorova'da icradan satılık 3+1 149 m² daire