Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Hatayspor Trabzonspor Maçına Hazırlanıyor! Hatayspor'da Sıkı Çalışma

Hatayspor Trabzonspor Maçına Hazırlanıyor! Hatayspor'da Sıkı Çalışma

Hatayspor, ligdeki kötü gidişatı durdurmak için Trabzonspor maçına sıkı şekilde hazırlanıyor. Rıza Çalımbay yönetimindeki idmanlarda moraller yüksek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hatayspor Trabzonspor Maçına Hazırlanıyor! Hatayspor'da Sıkı Çalışma
KAYNAK: İHA

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'deki kötü gidişatını durdurmak amacıyla Trabzonspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Takım, sabah saatlerinde Erdemli Atış Poligonu'nda yaptığı idmanla zorlu karşılaşmaya odaklandı. Teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 saat 35 dakika sürdü.

Rıza Çalımbay Yönetiminde Yoğun Antrenman

Hatayspor, ligdeki kötü performansını geride bırakmak ve taraftarını sevindirmek için yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Sabah saatlerinde başlayan antrenmanda futbolcular, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın direktifleri doğrultusunda tempolu bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman boyunca futbolcuların neşeli ve istekli halleri dikkat çekti.

Dar Alan Çalışması ve Top Kapma Oyunları

Antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve dar alan çalışması yapıldı. Futbolcuların dar alandaki performansı, Trabzonspor maçında uygulamaya konulacak taktiklerin ipuçlarını verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Maliye’den ‘Gelir farkı olan mükelleflere izah’ daveti

Maliye’den ‘Gelir farkı olan mükelleflere izah’ daveti