Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Hatay Stadyumu yeniden Hatayspor’un yuvası oluyor

Hatay Stadyumu yeniden Hatayspor’un yuvası oluyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde orta hasar alan Hatay Stadyumu, güçlendirme çalışmalarının ardından Hatayspor’a yeniden ev sahipliği yapacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay Stadyumu yeniden Hatayspor’un yuvası oluyor
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde orta hasar alan 25 bin koltuk kapasiteli Hatay Stadyumu, gerçekleştirilecek iyileştirme çalışmalarının ardından Hatayspor'a yeniden ev sahipliği yapacak. Antakya ilçesinde 2021 yılında açılışı yapılan ve 128 milyon TL'ye mal olan stadyum, deprem sonrası yapılan incelemelerde müsabakalara ev sahipliği yapmasına izin verilmemesi üzerine Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, maçlarını Mersin'de oynamak zorunda kalmıştı.

Güçlendirme Çalışmaları İçin İhale Süreci Başlıyor

Hatayspor Kulüp Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Ahmet Atıç, stadyumda gerçekleştirilecek iyileştirme süreci için gerekli ihalenin önümüzdeki günlerde yapılacağını belirtti. Atıç, '6 Şubat sonrası stadyumumuz bu süreçte zarar gördü. Bu zararı da telafi etmek ve ortadan kaldırmak adına yönetim olarak elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyuyoruz. Stadımız Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından çok yakın zamanda ihale edilecek. Stadımız orta hasarlı olarak belirtildi. En yakın zamanda ihalesi gerçekleşir gerçekleşmez biz de takipçisi olacağız' dedi.

Hatay Stadyumu yeniden Hatayspor’un yuvası oluyor

Hatayspor Taraftarları İçin Müjde

Hatayspor'un 2025-2026 sezonunda iç saha maçlarını yeniden Hatay Stadyumu'nda oynamasını planladıklarını aktaran Atıç, 'Hatayspor'a olan sevdamızı biliyoruz. Bütün Hataylı kardeşlerimin Hatayspor'un bir an önce memleketimize dönmesi için mücadele ettiğini biliyoruz. Taraftarımızın içi rahat olsun, inşallah gelecek sezon takımımızı tekrar yuvasında stadyumuyla buluşturacağız' ifadelerini kullandı.

Hatay Stadyumu yeniden Hatayspor’un yuvası oluyor

Hatayspor’un Maçları Mersin’de Oynanıyor

Deprem sonrası müsabakalara ev sahipliği yapamayan Hatay Stadyumu'nda yapılan incelemeler ve kontroller sonucunda Hatayspor, maçlarını Mersin'de oynamaya başlamıştı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve Hatay'a gönül veren tüm vatandaşların desteğiyle stadyumun yeniden kullanılabilir hale getirilmesi için çalışmalar hızla sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bayram ikramiyeleri 2025: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?

Bayram ikramiyeleri 2025: Emekli bayram ikramiyeleri ne kadar olacak?