Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Spor Hasan Arat: “Kontratlı Oyuncularla İlgili Çalışmalarımız Sürüyor”

Hasan Arat: “Kontratlı Oyuncularla İlgili Çalışmalarımız Sürüyor”

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, takımda düşünülmeyen oyuncularla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirtti. Arat, oyuncuların yüksek maaşlarını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istemediklerini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hasan Arat: “Kontratlı Oyuncularla İlgili Çalışmalarımız Sürüyor”
KAYNAK: İHA

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, kadroda düşünülmeyen oyuncularla ilgili çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü vurguladı. Sponsorluk anlaşması kapsamında Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Arat, takımdaki fazla kontratlı oyuncuların durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Oyuncular Takımdan Ayrılmak İstemiyor”

Hasan Arat, birçok kulübün benzer sorunlar yaşadığını belirterek, Beşiktaş'ın da bu zorluğu yaşadığını ifade etti. Arat, "Çok ağır şartlar var ve bu durumu büyük bir hassasiyetle yönetmeye çalışıyoruz. Oyuncular, yüksek maaşlarını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istemiyorlar" dedi.

“Transferde Zorlu Süreç Devam Ediyor”

Arat, transfer sürecinin zorluğuna dikkat çekerek, Beşiktaş olarak transfer limitinde ince eleyip sık dokuduklarını belirtti. "Satranç gibi bir süreç yaşıyoruz. Şu ana kadar 22 oyuncuyu yolladık ve bu sayı artmaya devam edecek" şeklinde konuştu.

“Son 15 Gün Kritik Olacak”

Beşiktaş'ın transferde önceliklerini belirlediğini söyleyen Arat, son 15 günün önemine değindi. "3 oyuncu ihtiyacımız var ve bu ihtiyacı karşılamak için çalışmalarımız sürüyor. Transferin son günlerinde önemli fırsatlar yakalayacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta Görev Değişikliği

Son olarak, Arat, Beşiktaş'ta genel sekreterlik görevine Kaan Şakul'un getirildiğini açıkladı. Bu değişiklikle birlikte kulüpte yeni bir dönemin başladığı vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sıcaklar yerini yağışa bırakıyor!  Sağanak yağış bekleniyor

Sıcaklar yerini yağışa bırakıyor! Sağanak yağış bekleniyor