Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Hak Mahrumiyeti Olan Başkan İlginç Bir Yol İzledi!

Hak Mahrumiyeti Olan Başkan İlginç Bir Yol İzledi!

Nazilli Belediyespor Başkanı Şahin Kaya, hak mahrumiyeti nedeniyle maça giremeyince vinç kiralayarak takımını destekledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hak Mahrumiyeti Olan Başkan İlginç Bir Yol İzledi!

Nazilli Belediyespor'un Başkanı Şahin Kaya, Kırşehir Futbol Kulübü ile deplasmanda oynanan maçı izlemek için sıra dışı bir yönteme başvurdu. Kendisine verilen 75 günlük hak mahrumiyeti cezası nedeniyle stadyuma giriş yapamayan Kaya, vinç kiralayarak takımını destekledi.

Kaya, Maçı İzlemek İçin Vinç Kiraladı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan Kırşehir Futbol Kulübü - Nazilli Belediyespor karşılaşması büyük ilgiyle takip edilirken, Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Şahin Kaya'nın alınan hak mahrumiyeti cezası sebebiyle stadyuma girememesi dikkat çekti. Ancak Başkan Kaya, takımını yalnız bırakmamak adına yaratıcı bir çözüm buldu ve maçı izlemek için vinç kiraladı.

A W149148 02

Başkanın Açıklamaları

Şahin Kaya, maçı izlemek için vinç kiralama fikrini kendisinin ortaya attığını belirterek, "Kırşehir maçına geldik, izlemek için de böyle bir yöntem izledik. Halimden memnunum, hiçbir sıkıntı yok. Vinci şahsi kiraladım, kendi bütçemle. Zaten yine kendi bütçemizle taraftarımızı da buraya getirdik. Vinci saatlik kiraladık, maç boyunca arkadaşlar burada bize maçı izlettirecekler. Kırşehir Emniyeti de sağ olsun çok ilgili davrandı. Sağ olsunlar, gerekli güvenlik önlemlerini alarak bu şekilde maçımızı izliyoruz. Bakacağız, bununla ilgili çözümler üreteceğiz ama takımı yalnız bırakmak yok. İç sahada da, deplasmanda da vinç olur, çatı olur elbet izleyecek bir yer buluruz" dedi.

A W149148 01

Güvenlik Önlemleri Alındı

Öte yandan, Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve maçın sorunsuz bir şekilde geçmesini sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da 3 katlı binada yangın

Burdur'da 3 katlı binada yangın