Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe'den Olaylı Maçla İlgili Açıklama Geldi

Göztepe'den Olaylı Maçla İlgili Açıklama Geldi

Göztepe Kulübü, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmada yaşanan izinsiz girişler nedeniyle sert bir açıklama yaptı. Kulüp, taraftarların kışkırtılmasını ve akredite alanlara izinsiz girilmesini kabul edilemez bulduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepe'den Olaylı Maçla İlgili Açıklama Geldi
MUHABİR: Tayfun Akyatan

Göztepe Kulübü, Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadıkları maçta yaşanan olaylara ilişkin sert bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulüp, yalnızca akredite kişilerin giriş yapabileceği alanlara izinsiz giriş yapılmasının kabul edilemez olduğunu belirtti.

Alanlara İzinsiz Giriş Yapıldı

Göztepe'nin ev sahipliği yaptığı Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Fenerbahçe karşılaşmasında, Göztepe Kulübü CEO'su Kerem Ertan'ın uyarılarına rağmen, bazı taraftarların kışkırtıcı şekilde yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara izinsiz olarak giriş yaptığı ifade edildi. Kulüp, bu tür olayların futbolla ilgisi olmadığını ve sahada yaşanan bu tür görüntüleri tasvip etmediğini belirtti.

Göztepe Kulübü açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün stadımızda Fenerbahçe ile oynanan lig müsabakası sırasında, yalnızca akredite kişilerin girebileceği alanlara – CEO’muz Kerem Ertan’ın tüm uyarılarına rağmen – maç devam ederken ve taraftarlarımızı provoke edecek şekilde izinsiz giriş yapılması asla kabul edilemez. Bu tür bir eylemin, Fenerbahçe’nin veya herhangi bir kulübün stadında gerçekleşmesi halinde doğuracağı olası sonuçları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Saha içinde yaşanan, futbolla ilgisi olmayan bu görüntüleri kesinlikle tasvip etmediğimizi belirtir; 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında açıkça suç teşkil eden bu eylemin sorumlularının gerekli cezayı almaları için tüm hukuki adımları atacağımızı ve konunun takipçisi olacağımızı spor kamuoyuna saygıyla bildiririz."

G V R Elq E Wc A Am T Fd

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayrılığı Çabuk Atlatan 4 Burç: Geçmişi Sanki Hiç Yaşanmamış Gibi Geride Bırakıyorlar

Ayrılığı Çabuk Atlatan 4 Burç: Geçmişi Sanki Hiç Yaşanmamış Gibi Geride Bırakıyorlar