Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Göztepe Alanyaspor Karşısında İlk Galibiyet Peşinde

Göztepe Alanyaspor Karşısında İlk Galibiyet Peşinde

Göztepe, Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Alanyaspor’la zorlu bir mücadeleye çıkacak. Alanya Oba Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 21.00’de başlayacak. Her iki takım da sezonun ilk galibiyetini bu maçta elde etmeyi hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Göztepe Alanyaspor Karşısında İlk Galibiyet Peşinde
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Alanyaspor bu sezon henüz galibiyetle tanışamadı ve bu maçta ilk üç puanını almak istiyor. Son haftalarda gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratan Alanyaspor, Göztepe karşısında yüksek tempolu bir oyun sergilemeyi hedefliyor.

Göztepe’nin Kadro Durumu

Göztepe’de, sakatlığı bulunan kaleci Arda, bu zorlu karşılaşmada forma giyemeyecek. Orta saha oyuncusu Matsuki de sakatlık nedeniyle sahada olmayacak. Göztepe'nin kadrosuna yeni katılan Polonyalı kaleci Mateusz Lis’in ise belgeleri yetişirse maçta kaleyi koruması bekleniyor. Lis'in durumu, Göztepe’nin defansif stratejisi için kritik bir rol oynayacak.

Göztepe - Alanyaspor maçını iddaa tahmini | Goal.com Türkçe

Maçı kim yönetecek

Karşılaşmayı Rize bölgesinden hakem Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Murat Altan ve Özcan Sultanoğlu yapacak. Ayrıca, dördüncü hakem olarak Oğuzhan Aksu görev alacak. Hakem kadrosu, maçın adil bir şekilde yönetilmesi için önemli bir görev üstlenecek.

Son Maçların Analizi

Göztepe ve Alanyaspor arasında oynanan son 5 maçta iki takım da birer galibiyet elde ederken, 3 maç berabere sonuçlandı. Bu istatistikler, bu maçın ne kadar zorlu geçeceğini gözler önüne seriyor. Her iki ekip de bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DMM’den maymun çiçeği vakası açıklaması

DMM’den maymun çiçeği vakası açıklaması