Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Genç Sporcu Cansu'dan Büyük Başarı! Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor

Genç Sporcu Cansu'dan Büyük Başarı! Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor

Muay Thai sporunda çıktığı 60 kilo genç bayan sıkletinde yaptığı profesyonel karşılaşmada İranlı rakibini yenerek Türkiye’ye kemeri getiren Cansu Çağla Aşık’ın hedefi ilerleyen dönemlerde yapılacak Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak milli formayı giymek.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Genç Sporcu Cansu'dan Büyük Başarı! Hedefine Emin Adımlarla İlerliyor
MUHABİR: Arda KIR

Ekran Resmi 2024 08 01 10.53.40

Muay Thai sporunda geçtiğimiz yıl Antalya İl birincisi ve Avrupa ikincisi olan Cansu Çağla Aşık, Alkayış Fight organizasyonunda çıktığı profesyonel karşılaşmada İranlı rakibini yener kemeri Türkiye’ye getirdi. İlerleyen süreçlerde bir profesyonel karşılaşma daha oynayacağının altını çizen Cansu Çağla Aşık hedefinin Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak milli formayı giymek istediğini ifade etti. Akdeniz Gerçek’e konuşan Cansu Çağla Aşık, “Başta babam Ferzan Serdar Aşık’a beni destekleyen aileme teşekkür ediyorum. Antrenörüm Ahmet Ertekin ile yaptığım antrenmanlarımı sürdürüyorum. İlerleyen süreçlerde bir profesyonel karşılaşmaya daha çıkacağım. Bunların ardından da Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak milli formayı giymek istiyorum” dedi.

Ekran Resmi 2024 08 01 10.53.32

“BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRİYORUM”

Dünya İkinciliği ve Avrupa Şampiyonluğu bulunan Cansu Çağlar Aşık’ın antrenörü Milli Sporcu Ahmet Ertekin, “Türkiye’de ve Antalya’da çok rağbet gören bir spor yapıyoruz. Bu branşta Cansu Antalya Şampiyonu oldu. Profesyonel karşılaşmasında İranlı rakibini yenerek kemeri Türkiye’ye getirdi. Açtığım spor salonunda Cansu gibi öğrenciler yetiştirmeye devam ediyorum. Yaşadığım sakatlık sonrasında iyileşme sürecindeyim. Ülkemi temsil etmek için tekrardan hazırlanıyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den uyarı: Kavurucu günler yolda

Meteoroloji'den uyarı: Kavurucu günler yolda