Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'ın Yıldızı Kendini Gösterdi

Galatasaray'ın Yıldızı Kendini Gösterdi

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu'nda Nijerya, Benin karşısında üstün bir performans sergileyerek 3-0 galip geldi. İlk yarıda Lookman'ın, ikinci yarıda ise Osimhen ve tekrar Lookman'ın golleriyle farkı açan Nijerya, elemelerde önemli bir adım attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'ın Yıldızı Kendini Gösterdi
KAYNAK: Haber Merkezi

Afrika Uluslar Kupası Elemeleri D Grubu'ndaki Nijerya - Benin karşılaşması, ev sahibi Nijerya'nın üstün performansı ile sona erdi. Maçın ilk yarısının son anlarında, 45+2. dakikada Ademola Lookman'ın attığı golle Nijerya öne geçti. Bu gol, Nijerya'nın soyunma odasına moral bulmuş bir şekilde gitmesini sağladı.

İkinci Yarıda Nijerya'nın Üstün Performansı

İkinci yarıya hızlı başlayan Nijerya, oyunun kontrolünü tamamen elinde tuttu. Rakibine karşı etkili bir baskı kuran Nijerya, maçın 78. dakikasında Victor Osimhen'in sahneye çıkmasıyla farkı artırdı. Galatasaray'ın yeni transferi olan Osimhen, oyuna girdikten sadece 6 dakika sonra attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi.

Lookman ve Osimhen'in Etkileyici Performansı

Maçın sonlarına doğru, 83. dakikada Ademola Lookman bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü attı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçlı yemin töreni sonrası Kara Harp Okulu'nda istifa!

Kılıçlı yemin töreni sonrası Kara Harp Okulu'nda istifa!