Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray'ın Sacha Boey Transferi

Galatasaray'ın Sacha Boey Transferi

Galatasaray, ara transfer döneminde Sacha Boey'u Bayern Münih'e gönderdi. FIFA'nın raporuna göre, Almanya transfer harcamalarında üçüncü sırada yer aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray'ın Sacha Boey Transferi
MUHABİR: Tayfun Akyatan
KAYNAK: Haber Merkezi

Galatasaray, ara transfer döneminde genç oyuncusu Sacha Boey'u Bayern Münih'e gönderdi. Transfer bedeli olarak 30 milyon euro sabit ücretin yanı sıra 5 milyon euro da bonuslarla belirlendi.

FIFA'nın Raporu: Transfer Harcamaları

FIFA'nın açıkladığı rapora göre, ara transfer döneminde en çok bonservis harcaması yapan ülkeler arasında Almanya üçüncü sırada yer aldı. Almanya, toplamda 151.8 milyon dolarlık transfer harcaması gerçekleştirdi. Bu harcamanın önemli bir kısmını Galatasaray'ın Sacha Boey transferi oluşturdu.

Sacha Boey

Fransa Transfer Harcamalarında Zirvede

Rapor, transfer harcamalarında Fransa'nın lider konumda olduğunu ortaya koydu. Fransız kulüpleri, kış transfer döneminde toplamda 291.9 milyon dolarlık harcama yaptılar. Bu rakam, diğer Avrupa ülkelerine göre oldukça yüksek bir miktarı temsil ediyor.

İngiliz Kulüpleri İkinci Sırada

İngiliz kulüpleri, ara transfer döneminde toplamda 184 milyon dolarlık bir harcama gerçekleştirdiler. Bu rakamla birlikte İngiltere, FIFA raporunda transfer harcamalarında ikinci sıraya yerleşti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burslara zam yapıldı: Milyonlarca öğrenciyi etkiliyor

Burslara zam yapıldı: Milyonlarca öğrenciyi etkiliyor