Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Young Boys Karşısında Kadroda Değişiklikler Yaptı

Galatasaray Young Boys Karşısında Kadroda Değişiklikler Yaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu’nda Galatasaray, İsviçre’nin Young Boys takımına konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, son oynadıkları Konyaspor maçının 11'inden iki değişiklikle sahaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Young Boys Karşısında Kadroda Değişiklikler Yaptı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off Turu'nun ilk maçında İsviçre'nin Young Boys takımına konuk oldu. Sarı-kırmızılı ekip, son oynadıkları Konyaspor maçının kadrosunda iki önemli değişiklik gerçekleştirdi. Teknik direktör Okan Buruk, Kaan Ayhan ve Leo Dubois’in yerine Elias Jelert ve Derrick Köhn’ü sahaya sürdü.

Okan Buruk ve Kaan Ayhan Cezalı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag maçında aldığı iki maçlık cezanın ardından bu önemli mücadelede yer alamadı. 50 yaşındaki teknik adam, karşılaşmayı tribünden izledi ve rövanşta da saha kenarında olamayacak. Ayrıca, Kaan Ayhan'ın kırmızı kart cezası nedeniyle kadroda bulunmaması, Galatasaray’ın savunma hattında eksiklik oluşturdu. Sakatlığı devam eden Kolombiyalı savunmacı Davinson Sanchez ise bu maçta kadroda yer almadı.

Elias Jelert İlk Kez 11'de

Galatasaray'ın Danimarka'nın Kopenhag takımından transfer ettiği Elias Jelert, bu karşılaşma ile birlikte sarı-kırmızılı formayla ilk kez 11’de sahaya çıktı. 21 yaşındaki futbolcu, daha önce son oynanan Konyaspor maçında 84. dakikada oyuna girerek kısa süreli forma şansı bulmuştu. Young Boys karşısındaki bu fırsat, Jelert için önemli bir deneyim oldu.

Sarı-Kırmızılı Taraftarlar İsviçre’de Takımı Destekledi

Galatasaray taraftarları, Young Boys deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadı. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kendilerine ayrılan alanda coşkuyla takımlarını destekledi. Ayrıca, Young Boys tribünlerinde de Galatasaraylı taraftarların varlığı dikkat çekti. Taraftarlar, maç öncesi ısınmada futbolcuları tribünlere çağırarak ve tezahüratlar yaparak takımlarına moral verdiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa'da Traktör Kazasında Maden Faciası Mağdurunun Babası Hayatını Kaybetti

Manisa'da Traktör Kazasında Maden Faciası Mağdurunun Babası Hayatını Kaybetti