Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Spor Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Zor Bir Maç Oldu Haklı Bir Galibiyet Aldık”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Zor Bir Maç Oldu Haklı Bir Galibiyet Aldık”

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Hatayspor karşısında zor bir galibiyet aldıklarını belirtti. Takımının sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu söyleyen Buruk, yeni transferlerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Zor Bir Maç Oldu Haklı Bir Galibiyet Aldık”
KAYNAK: İHA

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında kendi sahasında Hatayspor'u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, zor bir maç geçirdiklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirtti. Buruk, "Zor bir maç oldu. 1-0’ı erken bulabileceğimiz, kolay bir karşılaşmaya çevirebileceğimiz bir maçtı. Rakibimizin savunma oynayacağını biliyorduk ve üretkenliğin çok önemli olduğunu düşündük. Bugün buradan 2 golle ayrıldık, ancak sürpriz bir gol yedik. Bu da öz güvenimizi biraz sarstı ama sonuçta haklı bir galibiyet aldık," dedi.

Abdülkerim’in durumu hakkında

Buruk, takımın fiziksel durumu ve özellikle Abdülkerim hakkında da açıklamalarda bulundu. Buruk, "Abdülkerim, fiziksel olarak henüz tam hazır değil. Bir Torreira değil ama oynadıkça daha iyi olacak. Bu oyuncular yorgun bir şekilde sezonu bitirdi ve en iyi seviyelerine ulaşmaları için sabır ve zaman gerekiyor. Ancak sezonun başındayız ve bu zamanı çok iyi kullanmamız gerekiyor," şeklinde konuştu.

Yeni transfer Gabriel Sara’ya zaman lazım

Gabriel Sara hakkında da konuşan Okan Buruk, oyuncunun fiziksel olarak hazır olmadığını, ancak zamanla takıma önemli katkılar yapabileceğini belirtti. "Gabriel, ceza sahasına girip şut atabilen, ayağı iyi bir oyuncu. Ancak şu anda fiziksel olarak hazır değil. Zamanla en iyi hale gelmesini sağlayacağız ve takıma katkı sunacaktır," ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmaları sürecek

Transfer döneminin zorluğuna dikkat çeken Buruk, son güne kadar transferlerin devam edeceğini söyledi. "En iyi oyuncuları getirebilmek için ligimizi iyi tanıtmalıyız. Transfer dönemi kapanana kadar belki 1-2 oyuncu daha kadromuza katabiliriz. Transfer dönemi zor bir süreçtir. Galatasaray takımında transferler son güne kadar devam eder ve biz de takımımızı en iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Şampiyonlar Ligi'ne gidip ülke futbolunu yukarı çıkarmak istiyoruz. Bunun da baskısını hissediyoruz," dedi.

Zaha’nın durumu ve Elias Jelert'in son hali

Zaha'nın kadroda olmama sebebinin transfer görüşmeleri olduğunu belirten Buruk, oyuncunun takım için önemli bir değer olduğunu vurguladı. "Zaha, oynadığı takımlarda bireysel performanslarıyla öne çıkan bir oyuncu. Ancak sakatlık korkusu transfer döneminde daha belirgin hale gelebiliyor. Genel olarak onun performansından memnun kaldık," şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya’nın Ukrayna’daki Süpermarkete Saldırısında Can Kaybı 14’e Yükseldi

Rusya’nın Ukrayna’daki Süpermarkete Saldırısında Can Kaybı 14’e Yükseldi